Nog even doorknallen want ik ga bijna met vakantie.

/
Een tijdje terug kwam mijn dochter thuis van school met een flyer over de leerlingenraad. Ze wilde wel, maar vond het ook spannend. En dat zie ik bij mijn klanten ook.

Ik wil het wel maar ik vind het spannend, zei ze.

/
Een tijdje terug kwam mijn dochter thuis van school met een flyer over de leerlingenraad. Ze wilde wel, maar vond het ook spannend. En dat zie ik bij mijn klanten ook.

Je stelt altijd wel iemand teleur, laat het vooral niet jezelf zijn.

/
Wat als je jezelf wat minder vaak zou teleurstellen? Je eigen grenzen beter zou respecteren? Wat als je je eigen dromen en ambities zou najagen? Wat nou als je eens wat vaker keuzes zou maken vanuit je eigen kracht en intuïtie? Hoe zou dat voor je zijn?

Ik zie te weinig wat je doet, zei ze

/
Ik vergeet het nooit meer. Ik zat in mijn beoordelingsgesprek, had naar mijn idee een goed jaar achter de rug, ik had diverse projecten tot een goed einde gebracht, resultaat geleverd, dus dat moest wel goed zitten dacht ik.

We zijn van start met de summer edition van het Leading with Impact programma

/
Het zijn stuk voor stuk krachtige vrouwen. De een verlangt naar meer verbinding met zichzelf, de ander wil meer zelfvertrouwen, en nog een ander wil vooral meer leiderschap en regie.

Waarom vrouwen elkaar zo weinig supporten

/
Om elkaar te supporten is vertrouwen nodig. Vertrouwen is het geloof dat iemand eerlijk is. Dat iemand doet wat je verwacht. Dat je op de ander kunt rekenen.

Waarom doe jij wat je doet?

/
Eén van de dingen die belangrijk is in het ontdekken van jouw authentiek leiderschap (de manier waarop jij sturing geeft aan jezelf en anderen op een manier die bij je past), is het helder hebben van je WHY.

Waarom burn-out vaker voorkomt bij vrouwen

/
Vrouwen zijn gevoeliger voor stress, ervaren vaker stress en houden stress langer vast. Dat heeft verschillende oorzaken. Je leest het in deze blog.

Hoe ik mij de afgelopen maanden alles behalve empowered voelde

/
En toen kwam Covid-19. Het contrast kon voor mijn gevoel niet groter zijn. Stond ik eerst nog een volle zaal toe te spreken over empowerment, zat ik vervolgens (gedwongen) met 2 kleine kinderen aan de keukentafel schoolwerk te doen en zag ik mijn agenda steeds leger worden.

Ploeter jij ook ‘achter de schermen’​ om alle ballen in de lucht te houden?

/
Je werkt inmiddels al 2 maanden thuis en je probeert alle ballen zo goed en zo kwaad als het kan in de lucht te houden. Je raakt steeds vermoeider, je vraagt je af hoe lang je dit nog volhoudt, maar naar buiten toe gaat het allemaal prima. Herkenbaar?

De uitnodiging

/
Dat 2020 over transformatie zou gaan dat wisten we al. Dat het zo plotseling en groots zou zijn, dat heeft waarschijnlijk niemand zien aankomen. Maar er zit ook een heel persoonlijke uitnodiging in.
in balans

Mijn 3 belangrijkste tips om in balans te blijven, juíst in spannende tijden

/
We kunnen er niet omheen. Het Corona virus is op dit moment realiteit en vraagt van een ieder van ons om flexibel te zijn, je aan te passen en dingen anders te doen dan je gewend was. Daarom deel ik graag een aantal tips met je hoe je juist nu in balans blijft.

Eerst besluiten, dan organiseren

/
Als je 1 advies van me wil aannemen, laat het dan deze zijn. Want deze is zo ongelooflijk krachtig en empowering!!
Volg je hart

Waarom je vooral NIET je hart moet volgen

/
Volg je hart! Wie roept het niet tegenwoordig? En ik ben het er zó NIET mee eens! Ik las zelfs ergens dat als je je hart wilt volgen, je dan je verstand moet uitschakelen. En ehh, HOE dan? Ik heb de AAN/UIT knop van mijn verstand nog nooit gevonden, jij wel? 😉 Je leest hier waarom ik het er niet mee eens ben.
Sunset

WAAR HOU JIJ JEZELF NOG KLEIN??

/
Wat is jouw show-up rate in het leven? In hoeverre laat jij écht jezelf zien, in ALLES wat je doet? Als je het een percentage zou geven, welke percentage is het dan voor jou? En wees echt heel eerlijk naar jezelf. 90%? 75%? 50%? 20%? 8%?

NIET GESTREST RICHTING DE KERST – 5 TIPS

/
Het is misschien wel de drukste periode van het jaar en tegelijkertijd ook zo'n mooie tijd, als je er tenminste van kunt genieten. Hoe voorkom je nou dat je afgedraaid aan de kersttafel zit volgende week? Ik geef je 5 tips die je direct kunt toepassen, zodat je in de aanloop naar kerst jezelf niet voorbij loopt.