Hi!

Ik ben Christine.

Gecertificeerd coach, stress & mindset expert, ondernemer, spreker, organisator, inspirator, moeder, partner, vriendin en nog veel meer.

Mede door mijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager in het bedrijfsleven stel ik de juiste vragen en kom ik razendsnel tot de kern. Daarbij luister ik niet alleen naar wat je zegt maar juist ook naar alles wat je niet zegt.

Want zo vaak bijten we ons vast in een probleem wat uiteindelijk helemaal niet het probleem blijkt te zijn. En samen ontdekken we dat veel sneller dan wanneer je alleen blijft ploeteren.

Het is mijn missie om jou te helpen de beste versie van jezelf te zijn, de meest krachtige jij. Zodat je in balans bent, jouw eigen keuzes maakt, volledig jezelf bent en jouw eigen leven leeft.

Toen ik een klein meisje was, schreef mijn vader in mijn poëzie album dat ik het zonnetje in huis was. Vrolijk, enthousiast, genietend van het leven. Tijdens mijn pubertijd ben ik deze vrolijkheid een beetje verloren en werd het leven voor mijn gevoel ineens heel serieus. Ik ging steeds meer vanuit mijn hoofd, vanuit mijn ratio leven. Ik studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht en begon mijn carrière met een Management Traineeship. Daarna heb ik jarenlang in diverse HR functies gewerkt in het bedrijfsleven. Ik was maatschappelijk gezien “succesvol” en toch knaagde er iets.

Was dit nou wat ik écht wilde?

Door zelf te stralen nodig je anderen uit dat ook te doen

Toen besloot ik een jaar te stoppen met werken, om te ontdekken waar ik écht gelukkig van werd. Het is een heel bijzonder jaar geworden, waarin ik diverse opleidingen heb gedaan, workshops heb gevolgd, veel boeken heb gelezen, prachtige mensen heb ontmoet en super veel inspiratie heb opgedaan. Ik leerde patronen herkennen en doorbreken, mijn eigen keuzes te maken en goed voor mezelf te zorgen. Ik ontdekte de impact van gedachtes en leerde hoe ik ze kan veranderen, zodat ze me verder helpen in plaats van me in de weg staan. Ik ging weer stralen en in mijn eigen kracht staan. Ik ging mijn gevoel weer toelaten. En langzamerhand vond ik het kleine vrolijke meisje in mij weer terug, het zonnetje in huis, die geníet van het leven!

Heel lang heb ik, weliswaar onbewust, het leven geleefd waarvan ik dacht dat anderen dat van mij verwachtten. Of misschien wel wat ik van mezelf verwachtte. Tot ik ontdekte dat het ook anders kan. Dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven, mijn leven ten volle wil leven en de dingen wil doen die ík belangrijk vind. Dat alles in mijn leven het gevolg is van de keuzes die ik heb gemaakt en dat ik een keuze heb in hoe ik met dingen omga. Elke dag opnieuw. Ook ontdekte ik mijn passie: vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Om eigen keuzes te maken, hun eigen leven –bewust– te leven, in balans te zijn. Om in verbinding te zijn met zichzelf en met hun vrouwelijke kracht. Want wij vrouwen zijn tot zoveel meer in staat dan we zelf denken!

Wil je ook de beste versie van jezelf zijn?

Wil je geïnspireerd worden? Volg me dan op Social Media!