Ik was succesvol, maar gelukkig was ik niet.

In 2016 maakte ik een rigoureuze keuze waardoor mijn leven een hele andere wending kreeg.

Op dat moment was ik al jaren werkzaam als HR Manager in het bedrijfsleven, woonde ik samen met mijn partner en onze 2 kinderen, ik had een mooi huis, mooie auto en een goed salaris. Maar hoe succesvol mijn leven er aan de buitenkant misschien ook uit zag, ik voelde me niet gelukkig. Is dit het nou? vroeg ik me regelmatig af.

Elke dag was een race tegen de klok: op tijd uit bed, kinderen op gang krijgen, naar kantoor, van afspraak naar afspraak rennen, tussendoor de nodige to-do’s afwerken, net even te laat weer naar huis, koken, eten en kids op bed leggen, .. en vervolgens plofte ik dan totaal uitgeput en onvoldaan op de bank. In bed lag ik vervolgens urenlang te piekeren over alles wat er nog moest gebeuren en alles wat ik beter of anders had moeten doen. Om de volgende ochtend weer van voor af aan te beginnen …

Ik werkte hard en deed enorm mijn best, maar het was voor mijn gevoel nooit goed genoeg. Ik kwam tijd te kort en besteedde continu te weinig aandacht aan mijn kinderen, mijn vriendinnen, mijn partner en ik kwam zelf al helemaal weinig aan bod. Ik hield tientallen ballen omhoog maar was altijd bang dat er eentje naar beneden zou kletteren. Toen ik op een middag uit het niets tegen mijn kinderen stond te schreeuwen, wist ik dat er écht iets moest veranderen.

Ik nam ontslag en schreef me in voor een persoonlijk ontwikkelingsprogramma: mijn spontane sabbatical was een feit. Ik las alles wat los en vast zat, investeerde in de beste opleidingen en trainingen en deed alles wat me werd verteld. En met resultaat. In een jaar tijd was mijn leven compleet veranderd.

Ik wist weer wie ik was, wat ik wilde en wat mijn talenten waren. Ik starte mijn eigen bedrijf en begon heel bewust mijn eigen keuzes te maken. Ik ging mijn grenzen aangeven, veranderde mijn mindset en ging anders naar dingen kijken. Ik kreeg weer grip op mijn leven, rust in mijn hoofd en meer balans en energie.

Door zelf te stralen, nodig je anderen uit om dat ook te doen

Mijn visie op stress en balans: het begint en eindigt bij jou

Mijn visie op stress is dat het heel persoonlijk is. En de enige manier om in balans te komen is door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen situatie en in actie te komen. Je hoeft het niet alleen te doen maar je moet wel zelf de eerste stap zetten. Dat is waar persoonlijk leiderschap begint.

Wat je over mij moet weten

  • Ik ben bloedeerlijk en recht door zee.
  • Mijn klanten waarderen mijn verrassende invalshoeken, praktische en doortastende aanpak.
  • Ik hou niet van halve commitment, excuses en verantwoordelijkheid afschuiven; dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.
  • Ik ben enorm resultaatgericht en vraag 100% commitment van mijn klanten want ik geef zelf nog meer.
  • Ik heb geen standaard aanpak, mijn intuïtie is leidend in wat ik doe.

Wat is typisch Christine? 

Mijn lach kun je meestal aan de andere kant van een ruimte horen en is herkenbaar uit duizenden. Ik hou van mooie dingen om me heen en heb een bijzondere liefde voor auto’s (niet om aan te knutselen, gewoon om in te rijden 😉 ). Vooruitgang en groei is my middle name; ik heb een enorme drang om kennis te vergaren en mezelf en anderen verder te onwikkelen. Mijn latte macchiato halverwege de ochtend is heilig, als ik die niet heb dan ben ik echt chagrijnig. Je mag mij altijd wakker maken voor een tompouce (met echte banketbakkersroom, zonder slagroom), na mijn bevallingen at ik die dagelijks. Je kunt me elk jaar vinden op Ibiza met vriendinnen, dat is de plek waar ik me ultiem vrouwelijk voel. Met mijn gezin ga ik het liefst skiën in de Alpen, de zwarte pistes zijn mijn favoriet. Ik ben een tikkeltje spiritueel (woorden als het universum, manifesteren en energie zijn sinds 4 jaar aan mijn vocabulaire toegevoegd) en tegelijkertijd ook heel nuchter: ik hou graag beide voeten op de grond.

Wil je een gratis sessie waarin ik je meteen 2 heel praktische tips geef?

“Christine weet razendsnel precies tot de kern te komen!”

Klik hier voor Christine in de Media.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO en heb een NOBCO gecertificeerde coachopleiding met succes afgerond. Daarnaast ben ik afgestudeerd in Internationale Bedrijfskunde (WO) aan de Universiteit aan Maastricht.

Wil je meer weten over mijn ervaring? Kijk dan hier.

Ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en het grootste coachingsplatform van Nederland.

Ja, ik ontvang graag tips & inspiratie!

Contact:

06-44704738

info@christinevanandel.nl

Adres:

Simon Vestdijksingel 5

2652KR Berkel en Rodenrijs

Aangesloten bij:

Volg mij: