Hi! Ik ben Christine. Coach, ondernemer, spreker, organisator, inspirator, moeder, partner, vriendin en nog veel meer.

Het is mijn missie jou te helpen de beste versie van jezelf te zijn. Zodat je in balans bent, jouw eigen keuzes maakt, volledig jezelf kunt zijn en jouw eigen leven leeft.

Toen ik een klein meisje was, schreef mijn vader in mijn poëzie album dat ik het zonnetje in huis was. Vrolijk, enthousiast, genietend van het leven. Tijdens mijn pubertijd ben ik deze vrolijkheid een beetje verloren en werd het leven voor mijn gevoel ineens heel serieus. Ik ging steeds meer vanuit mijn hoofd, vanuit mijn ratio leven. Ik studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht en begon mijn carrière met een Management Traineeship. Daarna heb ik jarenlang in diverse HR functies gewerkt in het bedrijfsleven. Ik was maatschappelijk gezien “succesvol” en toch knaagde er iets.

Was dit nou wat ik ècht wilde?

Vrouw met beer

Door zelf te stralen nodig je anderen uit dat ook te doen

Toen besloot ik een jaar te stoppen met werken, om te ontdekken waar ik echt gelukkig van werd. Het is een heel bijzonder jaar geworden, waarin ik diverse opleidingen heb gedaan, workshops heb gevolgd, veel boeken heb gelezen, prachtige mensen heb ontmoet, en super veel inspiratie heb opgedaan. Ik leerde patronen herkennen en doorbreken, mijn eigen keuzes te maken en goed voor mezelf te zorgen. Ik ontdekte de impact van gedachtes en leerde hoe ik ze kan veranderen, zodat ze me verder helpen in plaats van me in de weg staan. Ik ging weer stralen en in mijn eigen kracht staan. Ik ging mijn gevoel weer toelaten. En langzamerhand vond ik het kleine vrolijke meisje in mij weer terug, het zonnetje in huis, die geniet van het leven!

Door zelf te stralen nodig je anderen uit dat ook te doen

Stralen

Heel lang heb ik, weliswaar onbewust, het leven geleefd waarvan ik dacht dat anderen dat van mij verwachtten. Of misschien wel wat ik van mezelf verwachtte. Tot ik ontdekte dat het ook anders kan. Dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven, mijn leven ten volle wil leven en de dingen wil doen die ík belangrijk vind. Dat alles in mijn leven het gevolg is van de keuzes die ik heb gemaakt en dat ik een keuze heb in hoe ik met dingen omga. Elke dag opnieuw. Ook ontdekte ik mijn passie: vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Om eigen keuzes te maken, hun eigen leven –bewust– te leven, in balans te zijn. Om in verbinding te zijn met zichzelf en met hun vrouwelijke kracht. Want wij vrouwen zijn tot zoveel meer in staat dan we zelf denken!

Wil je ook de beste versie van jezelf zijn?

Vraag dan hier jouw GRATIS INZICHTSESSIE aan.

BWNL

.

Lees hier het interview van Business Women Nederland met mij!

.

Ik sta in de #1 editie van Yo Magazine over Zuiver Kiezen! Klik hier om het blad te bestellen of lees hier een stukje uit het artikel over mij.

Wil je geïnspireerd worden? Volg me dan op Social Media!

    

“Christine weet precies tot de kern te komen” 

– Liese