In oktober 2023 gaat voorlopig de allerlaatste ronde van start! Dus pak je kans en doe mee!


HÉT LEIDERSCHAPSPROGRAMMA VOOR VROUWEN DIE VANUIT AUTHENTIEKE KRACHT WILLEN LEIDEN

Krachtig. Authentiek. Zelfverzekerd.

Verlang jij ernaar om te werken en leven vanuit jouw authentieke vrouwelijke kracht, trouw te blijven aan jezelf én weer de stralende en krachtige vrouw te worden die je altijd al bent geweest?

Dan ben je hier op de juiste plek.

In oktober 2023 gaat de volgende ronde van start.

Let op: dit is voorlopig de laatste ronde!

1-OP-1

COACHING

VERDIEPENDE

LIVEDAGEN

INHOUDELIJKE

MASTERCLASSES

WEKELIJKSE

CELEBRATIONS

Herken je dit?

Je bent een vrouw met ambitie, je neemt je carrière serieus en je bent goed in wat je doet. Je weet van aanpakken en geeft niet snel op; je bent niet voor niets gekomen waar je nu bent. Mooi salaris, uitdagende rol en ook thuis heb je de boel op orde. Aan de buitenkant het perfecte plaatje. Menigeen is jaloers. Vriendinnen vragen geregeld: hoe doe je het toch allemaal?

Maar als je in je huid zou kruipen, zou je ook iets anders zien.

Je werkt keihard en gaat maar door; controle houden is een groot goed. Je wilt alle ballen in de lucht houden, een goede moeder, partner en vriendin zijn en ook nog tijd voor jezelf hebben. Je hebt ambities en weet dat je de potentie hebt om verder door te groeien. Je voelt je dat er meer in je zit wat er nog niet uit komt.

Maar ondertussen ervaar je ook onrust. ‘s Avonds in bed lig je te piekeren over wat je die dag allemaal anders had kunnen doen. Waar je jezelf hebt aangepast, hebt kleingehouden zelfs. Wat er allemaal niet goed genoeg is gegaan in jouw ogen. Waar je nog beter je best had moeten doen. 

Het gevolg?

Meer druk om je te bewijzen. 
Steeds minder energie.
Weinig impact en voldoening.
Meer onzekerheid.
Steeds minder plezier in wat je doet.
En een knagend gevoel in je onderbuik.

Dan doe je dit waarschijnlijk ook:

De meeste vrouwen gaan vooral nóg harder werken. Ze passen zich (onbewust) aan en onderdrukken hun authentieke, vrouwelijke kracht. Met als gevolg: een steeds korter lontje (vooral thuis), vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten en continu achter de feiten aan hollen. Misschien herken je dat bij jezelf ook.

Vervolgens ga je nog meer twijfelen aan jezelf. Je negeert het knagende gevoel. Totdat je het opgeeft (‘ziejewel, ik kan het niet’), blijft steken in je carrière (wel comfortabel maar niet de impact die je zo graag wilde) of steeds verder van jezelf verwijderd raakt en een schim van jezelf wordt. Alles behalve die krachtige vrouw zijn waar je zo verlangt.

Gelukkig kan het ook anders. En juist daarom is er dit leiderschapsprogramma. 

Want stel je nou eens voor dat jij weer die krachtige, stralende, inspirerende vrouw bent die je wilt zijn? Dat je doet waar je goed in bent? Dat je impact maakt en leidt vanuit jouw eigen waarden? Dat je dicht bij jezelf blijft en je eigen rolmodel bent? Want je weet en vóelt dat die krachtige vrouw en leider in je zit.

Het tijd is voor leiderschap vanuit wie JIJ bent als VROUW. 

Krachtig. Authentiek. Zelfverzekerd.

‘Who you are is how you lead’ ~ Brené Brown

Voor wie is het programma?

Ben jij een vrouw met ambitie (en al een aantal jaren werkervaring) en wil je de volgende stap zetten in jouw carrière en in jouw leiderschap? Ben je klaar met jezelf aanpassen door ‘je mannetje te staan’ of jezelf juist onnodig klein te houden? Wil je groeien in authentiek leiderschap en écht impact gaan maken? Dan is dit programma voor jou. 

Je ontdekt waar jij het verschil wilt maken en hoe je dat doet vanuit jouw unieke kwaliteiten. Zodat je meer energie en voldoening uit je werk haalt. Je leert hoe je jouw masculiene én feminiene eigenschappen in balans brengt en dichtbij jezelf blijft, ook in spannende situaties. Je leert hoe je vanuit verbinding met jezelf impact maakt en vanuit flow & alignment werkt. Ook leer je met een krachtige presence jezelf zichtbaar te maken.

Kortom, je leert te leiden vanuit wie jij bent, zodat je trouw blijft aan jezelf én bereikt wat jij wilt. Want de krachtige, authentieke vrouwelijke leider zit al in jou. De vrouw die anderen inspireert, die het verschil maakt door haar bevlogenheid en energie. De vrouw die krachtig staat voor wie zij is. 

Het Leading with Impact programma kwam voor mij op het perfecte moment: ik zat vast in mijn werksituatie, wist niet goed hoe dit te doorbreken, terwijl ik wel voelde dat er meer in mij zat.

Door dit leiderschapsprogramma heb ik meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik dichter bij mezelf kan blijven in discussies. Ook kan ik sneller dingen van mij af laten glijden die mij eerder dagenlang in de weg konden zitten. Ik durf mij naar stakeholders veel meer uit te spreken, gepast kritisch te zijn en ik kom steeds beter voor mezelf op. Juist de veilige basis die Christine vanaf het begin heeft gecreëerd met de groep, heeft ervoor gezorgd dat ik heel open en kwetsbaar durfde te zijn en steeds meer in mijzelf ben gaan geloven. Het programma is ontzettend waardevol voor me geweest en heeft me enorm geïnspireerd!

Persoonlijk

Dit is geen standaard leiderschapsprogramma: geen trucjes, geen wollige theorie en geen rollenspellen. We gaan veel verder dan dat. Leiderschap werkt van binnen naar buiten: zijn wie je bent en van daaruit succesvol zijn. Dit programma draait dan ook volledig om jou.

Praktisch

Wat je leert kun je meteen toepassen voor direct resultaat. Het programma is interactief, praktisch en biedt alle ruimte om concrete situaties te bespreken. Het online gedeelte is praktisch vanuit huis bij te wonen en je kunt de sessies op elk gewenst moment terugkijken.

Exclusief

Je bent onderdeel van een kleine, exclusieve en zorgvuldig samengestelde groep vrouwen. Dit zorgt voor onderlinge support, verbinding en veiligheid om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Juist de groepsdynamiek geeft het programma een extra dimensie.

Hoe zou het voor je zijn als je:

Gezien en gehoord wordt voor wie je werkelijk bent, zodat je sneller doorgroeit en de impact maakt die je wilt?

Jezelf en je boodschap krachtig kunt presenteren, zonder jezelf te overschreeuwen of aan jezelf te twijfelen?

Support krijgt van andere vrouwen bij wie je volledig jezelf kunt zijn en die precies begrijpen waar je tegenaan loopt?

Met plezier en zelfvertrouwen je werk doet, minder piekert en aan het einde van je werkdag nog volop energie over hebt?

Jouw eigen authentieke leiderschapsstijl hebt gevonden die past bij wie jij bent en je daarmee je eigen rolmodel bent?

Dat is mogelijk met het leiderschapsprogramma:


Trouw blijven aan jezelf én bereiken wat je wilt

In oktober 2023 gaat de volgende (en vooralsnog de allerlaatste!) ronde van start.

Doordat ik altijd deed wat (ik dacht dat) een ander van mij verwachtte, cijferde ik mezelf compleet weg, op alle fronten. Ik stond nooit stil bij wie ik ben, wie ik wil zijn of welke impact ik wil maken. Maar ik had sterk de behoefte om hier verandering in te brengen, echt “ME” time te gaan claimen, daardoor ook meer te genieten en mezelf veel meer te laten zien. Toen “Leading with Impact” op mijn pad kwam wist ik dat dit programma voor mij was; het sloot hier precies op aan.

Het was een intense ontdekkingsreis. Ik heb het programma als zeer leerzaam ervaren, het contact met Christine en de andere vrouwen voelde respectvol, herkenbaar en vertrouwd. Door het programma maak ik nu echt bewust meer tijd voor mezelf. Ik probeer mijn hoofd/hart/buik steeds met elkaar te verbinden, waardoor ik veel meer in balans ben. Ook deel ik vaker mijn mening en gevoelens met anderen over wat ik belangrijk vind of nodig heb. Ik ben er nog niet, maar ben wel aan mijn reis begonnen en maak hierin continue stappen, waar ik vervolgens bij stil sta en die ik vier! Ik had me geen mooier programma kunnen wensen, het was echt een cadeautje voor mezelf. Voor alle vrouwen die net zoals ik altijd ten dienste staan van anderen maar nooit stil staan bij wat ze zelf eigenlijk zouden willen, neem de eerste stap door aan dit mooie programma mee te doen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Wat krijg je allemaal?

 • 6 maanden begeleiding in jouw Leadership Journey
 • 5 geheel verzorgde livedagen op een prachtige lokatie (inclusief de tweedaagse kick-off met overnachting)
 • 4 online Masterclasses
 • 6 interactieve online Coaching sessies (groep)
 • 3 individuele coachsessies
 • Wekelijkse celebrations
 • Inspiratie en support van gelijkgestemde vrouwen
 • Praktische tips, tools en oefeningen om direct toe te passen
 • Toegang tot een besloten community van ambitieuze vrouwen

Praktische informatie

In oktober 2023 gaan we van start met de volgende (en voorlopig laatste) ronde van het Leading with Impact programma. De investering is € 4997,- ex BTW voor het volledige programma, inclusief de volledig verzorgde livedagen, de overnachtingen diner en ontbijt, en alle groeps- en 1:1 sessies. Betaling kan eventueel in termijnen.

Tijdens het Leading with Impact programma ga je in een kleine groep vrouwen uit verschillende organisaties en bedrijfstakken, aan de slag met jouw (persoonlijke) leiderschapsreis. Je krijgt persoonlijke begeleiding, inhoudelijke masterclasses, verdiepende livedagen, groepscoaching, peer-2-peer coaching en oefeningen tussendoor. Dit alles helpt je om de juiste stappen te blijven zetten en de resultaten te behalen die voor jou cruciaal zijn.

De verdiepende livedagen vinden plaats op het prachtige landgoed De Hoorneboeg in Hilversum.

We werken onder andere aan:

 • Zelfbewustzijn & Authenticiteit
 • Jouw persoonlijke why: waarom doe je wat je doet?
 • Feminine Presence: krachtig zichtbaar zijn
 • Meer zelfvertrouwen dmv schaduwwerk
 • De juiste keuzes maken met behulp van je intuïtie
 • Impact maken vanuit jouw unieke kwaliteiten
 • Verbinding met jezelf: soul, body & mind
 • Inspirerend spreken

LEADING WITH IMPACT

Krachtig. Authentiek. Zelfverzekerd.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan het Leading with Impact programma? Ik ontmoet je graag!

Plan gratis en vrijblijvend een leiderschapscall in, dan kijken we samen of het programma bij je past.

Je hoeft er niet klaar voor te zijn, je hoeft alleen diep van binnen te voelen dat dit is waar je naar verlangd.

Gun jezelf dit mooie cadeau!

Door het traject met Christine ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik zat altijd in een soort mannelijke werk modus: snel, actie, hard en rationeel. Ik miste een zachtere en spontane kant van mezelf.

Leading with Impact heeft me meer inzicht gegeven in mijn eigen authenticiteit, wie ik ben en waar ik voor sta. Dat ik zelf regie mag en kán nemen in situaties, op een manier die bij mij past. Het heeft me veel geleerd over het belang van positieve energie volgen en dankbaarheid. Het vieren van successen, hoe klein ze ook mogen lijken. Het programma was een prachtige verdieping en ik verlaat het programma met handvatten en scherpere intenties voor de toekomst. Een empowering ervaring!

A woman in harmony with her spirit is like a river flowing.

She goes where she will without pretense.

She arrives at her destination, prepared to be herself and only herself.‘ 

~ Maya Angelou

Natuurlijk kun je nog heel lang blijven pushen, doorzetten en gejaagd door het leven gaan. Misschien omdat je denkt dat dat de enige manier is om je ambities waar te maken en een volgende stap te zetten. Of je kunt blijven vinden dat je het zelf moet kunnen. Maar weet dat verandering niet vanzelf gaat. Dat stukje onzekerheid verdwijnt meestal niet vanzelf.

Hoe zou het voor je zijn om vanuit jouw unieke kracht te werken? Om impact te maken, juist door trouw te blijven aan wie je bent? Je ambities waar te maken? Niet door ‘one of the guys’ te zijn en jezelf in een mannelijk harnas te duwen. Ook niet door jezelf klein te houden en iedereen te pleasen. Maar juist door jezelf te zijn en te laten zien waar jij voor staat.

Durf jij het aan?

Nieuwsgierig of dit programma bij je past? Boek een gratis call!

Tijdens dit gesprek kijken we samen of er een match is tussen jou en dit programma.

Veelgestelde vragen

Je hoeft niet letterlijk leidinggevende te zijn om baat te hebben bij dit leiderschapsprogramma. Via je werk beïnvloed je mensen op heel veel manieren en daar je eigen authenticiteit in vinden is heel waardevol. Voor de dynamiek in de groep is het wel fijn als je een bepaald niveau hebt en geen starter bent. We zullen dit in het intake gesprek samen onderzoeken en bespreken.

Uiteraard ben je ook als ZZP-er of ondernemer van harte welkom! Juist ook wanneer je voor jezelf werkt is het belangrijk om stevig te staan en jezelf authentiek zichtbaar te maken. We bespreken in de intake of dit traject past bij wat je graag wilt bereiken.

Dit programma gaat niet over de (harde) skills en competenties die je nodig hebt voor leiderschap maar juist over wie je moet zijn om een goede en authentieke leider te zijn. Je leert dingen die in andere programma’s zo vaak ontbreken maar die juist essentieel zijn in (vrouwelijk) leiderschap. Dat maakt het overigens geen soft programma, je zult merken dat dit je veel krachtiger maakt dan het aanleren van de standaard leiderschap skills.

Zowel de masterclasses als de coachingsessies zijn online-live met de groep en daarmee interactief. Het grootste verschil is dat de masterclasses over een bepaald thema gaan en ik daarin de lead neem. Uiteraard is daar voldoende gelegenheid tot vragen stellen. Tijdens de coachingsessies staan vooral de vragen van de deelnemers centraal. De ervaring leert dat deze sessies heel waardevol zijn, ook als je zelf geen specifieke vraag hebt op dat moment.

De investering van de volgende (en tevens laatste) ronde is € 4997,- exclusief BTW. Dit is een ALL-IN prijs, dus inclusief de geheel verzorgde livedagen, overnachting, diner en ontbijt tijdens de 2-daagse kick-off, alle online sessies, de 1:1 coaching en de opdrachten. Hier komen geen verdere kosten meer bij.

Het programma is ontzettend waardevol en bevat alles wat ik zelf heb geleerd in diverse trainingen en opleidingen en alles wat ik de afgelopen jaren succesvol in 1:1 trajecten met klanten heb gedaan. In vergelijking met een aantal standaard leiderschapsprogramma’s (die vaak € 7.000 tot € 10.000 kosten voor een paar dagen), en gezien wat dit programma je oplevert, is de investering minimaal. En het gaat niet alleen voor jouzelf een verrijking zijn, ook de organisatie waar je werkt gaat er baat bij hebben, alleen al doordat jij krachtiger staat en meer impact maakt!

Als dit programma je interesse heeft gewekt dan ga ik graag met je in gesprek. Daarin kijken we samen of jij en het programma een match zijn en of je bereid bent je volle commitment te geven. Dat is voor mij een absolute voorwaarde, je krijgt namelijk ook die van mij!

Weet je niet hoe je dit vergoed kunt krijgen van je werkgever? Laten we dan even bellen, ik denk graag met je mee en handvatten hoe je dit kunt aanpakken.

Ga uit van een tijdsinvestering van ongeveer 2 uur per week, naast het oefenen met wat je leert in je dagelijkse praktijk. Dat maakt het programma juist heel praktisch en direct toepasbaar.

Het programma is zodanig ingericht dat het goed te combineren is met een fulltime baan. Alle online meetings zijn sowieso terug te kijken, mocht je er een keer niet live bij kunnen zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen van groot belang zijn in leiderschapsposities om te zorgen voor meer balans in organisaties en Management Teams. Omdat we veelal nog met masculiene organisaties te maken hebben, wil ik vrouwen meer tools geven om stevig te kunnen staan, impact te maken en tegelijkertijd dicht bij zichzelf te blijven. Het werken met een groep vrouwen biedt bovendien een veilige setting om ervaringen uit te wisselen, met elkaar te delen en van elkaar te leren. Dat is misschien niet wat je gewend bent met een groep vrouwen, maar in de veilige setting die we hier met elkaar creëren ontstaan er magische dingen. Promised.

Dat is verschillend per werkgever, maar veel werkgevers zijn wel bereid om een waardevol programma zoals dit geheel of gedeeltelijk te bekostigen. Uiteraard wil ik met je meedenken hoe je dit zou kunnen aanvliegen.

O.a. deze vrouwen gingen je voor:

Ik begon aan het Leading with Impact programma met een doel.. en die heb ik gehaald. Maar ook nog zoveel meer! Vriendschappen, een veilige plek, het heeft mij privé net zoveel gebracht als zakelijk. Meedoen aan het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen-waarde ben gaan inzien. Ik voel me niet langer bezwaard om te zijn wie ik ben. Wat ik wil en voel mag er nu ook zijn. Ik ben niet langer bang wat anderen van mij denken.

Christine is een fantastische coach. Zonder haar zag mijn leven er nu heel anders uit. Ik raad Christine en Leading with Impact dan ook aan aan vrouwen die zichzelf kwijt zijn geraakt in alle verwachtingen van anderen. Vrouwen die op zoek naar hun eigenwaarde en die de controle over hun eigen leven weer terug willen nemen.

Aan het begin van het programma voelde ik een hoge druk om te presteren, ik moest voldoen aan allerlei verwachtingen van anderen maar zeker ook aan die van mijzelf. De balans was ver te zoeken en ik zat volledig in de stressmodus. Mijn doel was om de rust en balans te hervinden en erachter komen wat ik nu zelf wil en daarmee inzicht verkrijgen hoe ik verder wil. Het voelt zo ontzettend goed om méér voor mezelf te kiezen. Stap voor stap ben ik minder bezig met het bedenken wat anderen van mij verwachten. De allerbelangrijkste les is dat ik veel bewuster stil sta bij wat ik denk en doe, dat evalueer en daardoor minder hard ben voor mezelf en ook betere keuzes maak.

In het programma was ik precies op de juiste plek. Ik heb zelfs twee keer meegedaan omdat het me zoveel bracht en ik nog meer wilde verankeren wat ik allemaal geleerd had. Ik voelde ik me niet in balans, ik nam te veel hooi op mijn vork en was vooral vanuit mijn mannelijke energie aan het organiseren en reageren. Het programma heeft me heel erg veel opgeleverd, ik heb een hele waslijst aan concrete resultaten. Bijvoorbeeld veel meer zelfacceptatie, waardoor ik meer zelfliefde en vertrouwen voel. Ik heb een heldere WHY met mooie waarden die me helpen om richting te bepalen en meer energie uit mijn werk te halen.

Ook zijn mijn relaties met familie, vriendinnen en partner enorm gegroeid tijdens deze periode. Mijn rugzak zit nu boordevol met kennis, inzichten en praktische tools waar ik enorm mee vooruit kan. Christine doet het fantastisch als coach en begeleider en de livedagen zijn echt een cadeau voor jezelf!

Ik gun elke vrouw dit traject, en raad het ALLE vrouwen aan om dit programma te volgen die de wens hebben om meer te genieten van het leven.

Ik begon aan het programma omdat ik niet meer tevreden was met mijn werk en echt het gevoel had dat ik dingen anders moest gaan doen. Ik had de wens om meer rust en zekerheid in mezelf te voelen, te weten wat ik wil in mijn carrière en daar vol zelfvertrouwen voor te gaan. Het programma was voor mij ontzettend waardevol: de begeleiding, het uitwisselen van ervaringen, het weer in contact komen met mijn gevoel, het ontdekken wie ik ben en hoe ik dát juist kan benutten.

Door het programma ben ik me meer gaan uitspreken over wat ik vind, sta ik steviger en ben ik zelfverzekerder over wat ik wel en niet wil. Ik raad dit programma aan voor vrouwen die twijfelen aan zichzelf, niet precies weten wat ze willen of hoe ze daar moeten komen, of het gevoel hebben dat ze niet helemaal zichzelf (kunnen) zijn.

Door dit traject te volgen met een groep vrouwen vond ik verbinding, de uitnodiging om echt in mijn vrouwelijke kracht te gaan staan. Ik voelde de kracht, MIJN kracht.

Christine, heel erg veel dank voor je hulp, advies, betrokkenheid en open blik.

Het programma heeft me meer gebracht dan ik vooraf dacht. Door de onderwerpen die naar voor kwamen, maar ook door de manier waarop Christine het me liet doorleven. De praktische vertaling van veel dieper liggende onderwerpen lieten me letterlijk voelen en mijn intuïtie tot leven komen. Juist dat bracht mij veel toegevoegde waarde en een referentiekader voor later. De openheid en herkenbaarheid van de andere vrouwen waren bijzonder, enorm waardevol en gaven mij het vertrouwen zelf kwetsbaar te zijn.

Door het programma heb ik echt meer handvatten gekregen om mezelf beter te begrijpen, liever te zijn voor mezelf en daardoor kom ik makkelijker weer in balans. Ik merk dat ik sneller de daad bij het woord voeg doordat ik mijn onzekere of beperkende gedachtes bewuster herken en daarop kan handelen of juist berusten. Als het even minder loopt, ben ik me bewuster wat mij goed zou doen en kan ik ook beter relativeren.

Ik zou het programma aanraden aan vrouwen die ergens voelen dat het anders kan en moet, daar zelf verandering in willen aanbrengen maar niet precies weten waar te beginnen of wat dat anders precies is. Gun jezelf dit mooie cadeau, je gaat er geen spijt van krijgen!

Ik twijfelde te vaak aan mezelf en had onvoldoende vertrouwen in wat ik kan bereiken. Ik hoopte met het programma mezelf beter te leren kennen, te leren omgaan met moeilijke situaties en daarin dicht bij mezelf blijven.

Dit is absoluut gelukt. Ik ervaar nu zoveel rust in mijn lijf en ben niet meer gespannen. Ik zit niet meer de hele dag te twijfelen aan mezelf, ik ben volledig in tune met mijn buik en mijn hoofd. Kortom: ik voel me relaxter en zelfverzekerd waardoor ik me durf uit te spreken tegenover anderen en me geen zorgen maak over de perceptie van een ander. Wat een vrijheid!

Ik heb het programma ervaren als rustgevend, verdiepend en verreikend en zou het aanraden aan vrouwen die soms aan zichzelf twijfelen, ongeacht de functie die ze hebben. Maar ook vrouwen die moeite hebben met keuzes maken of het gevoel hebben vast te zitten in hun carrière. Het heeft mij ontzettend veel gebracht, meer dan ik had durven hopen.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO en heb een NOBCO gecertificeerde coachopleiding met succes afgerond. Daarnaast ben ik afgestudeerd in Internationale Bedrijfskunde (WO) aan de Universiteit aan Maastricht.

Wil je meer weten over mijn ervaring? Kijk dan hier.

Ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en het grootste coachingsplatform van Nederland.