Let’s talk!

Heb je interesse in een gratis sessie, een coachtraject of het leiderschapsprogramma?

Of wil je samen sparren wat het beste past?

Of bel me op 06-44704738

of mail naar info@christinevanandel.nl

of laat hieronder een bericht achter.

Dit is hoe het werkt:

  • Je vult het contactformulier volledig in
  • Ik neem binnen 48 uur contact met je op
  • Voor een gratis sessie stuur ik je een aantal vragen ter voorbereiding
  • We spreken elkaar!
  • Ik geef je sowieso 1 concrete tip waar je direct mee verder kunt
  • We bepalen samen of en hoe we gaan samenwerken.

Sounds like a plan? Vul dan hiernaast je gegevens in of plan direct een afspraak in mijn agenda:

Je gegevens worden verwerkt zoals omschreven in ons Privacybeleid

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

“Dit ene gesprekje met jou was al verlichtend en gaf inzicht in wat ik eigenlijk wil.”

De snelheid waarbij Christine mijn gevoel begreep, vond ik verbazend. Terwijl ik dacht helemaal in de war te zijn met mijn gevoelens, bracht zij met enkele liefdevolle en directe vragen rust in mijn lichaam.

Female Leadership Coach |

Coach voor vrouwelijke managers

Christine van Andel

Bezoekadres:
Crown Business Center
Boerhaavelaan 40
Zoetermeer

06-44704738
info@christinevanandel.nl
KvK 70474826

Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, bezoekadres in Zoetermeer. Is centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en Delft. Ook goed te bereiken met openbaar vervoer. Gratis parkeren.

Reviews

Roxanne van Rijn
Roxanne van Rijn
13:51 07 Jun 23
Christine heeft mij enorm geholpen verder te komen in mijn werk en privé. Als je iemand wil die ECHT doorvraagt naar de kern van het probleem en dat met je oplost, zoek zeker contact met haar!
britt enthoven
britt enthoven
19:06 27 Mar 23
Ik begon aan het programma met de wens om meer rust en zekerheid te voelen,te weten wat ik wil in mijn carrière en daarvoor te gaan. Door het programma ben ik me meer gaan uitspreken over wat ik vind, sta ik steviger en ben ik zelfverzekerder over wat ik wel niet wil.Ik raad dit programma aan voor vrouwen die twijfelen aan zichzelf, niet preciesweten wat ze willen of hoe ze daar moeten komen, of het gevoel hebben dat zeniet helemaal zichzelf (kunnen) zijn. Door dit traject te volgen met een groep vrouwen vond ik verbinding, de uitnodiging om echt meer in mijn vrouwelijke kracht te gaan staan, een gevoel van samen sterk staan. Christine, heel erg veel dank voor je hulp, advies, betrokkenheid en open blik. Dat heeft me echt verder gebracht.
Kim Poldner
Kim Poldner
05:47 27 Mar 23
Samen met Christine ben ik zes maanden op pad gegaan om te exploreren wat mijn volgende carrière stap gaat zijn. Haar kritische en liefdevolle spiegel heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen. Ik maak nu keuzes vanuit vertrouwen ipv angst, gebaseerd op afstemming tussen buik, hart, hoofd. Veel dank Christine!
Marieke H.
Marieke H.
12:56 21 Mar 23
Doortastend, relativerend, warm, nuchter en praktisch. Dat is hoe ik Christine heb ervaren. Door iedere sessie uit te lopen met praktische tips (lees: huiswerk ;-) werd het heel toepasbaar en heb ik het gevoel het maximale eruit gehaald te hebben. Waardevolle coaching voor zowel privé als werkgerelateerde vraagstukken.
Merve Ozay
Merve Ozay
15:20 20 Dec 22
Christine is een geweldige coach die je het perspectief geeft dat je nodig hebt. Ik heb altijd genoten van onze gesprekken en hoe diep we soms gingen met open communicatie. Ik raad zeker iedereen aan, want van tijd tot tijd hebben we allemaal een nieuwe kijk op ons leven en wat empowerment nodig.
Nanke van Luxemburg
Nanke van Luxemburg
15:24 22 Oct 22
Christine is een fantastische coach! Ik heb zoveel van haar mogen leren in een persoonlijk traject en daarna in het Leading with Impact programma. Christine heeft me ontzettend veel gebracht en ik heb een hele waslijst aan concrete resultaten. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat ik mezelf veel meer ben gaan accepteren en meer zelfliefde en vertrouwen voel. Het programma is echt een cadeau voor jezelf!
Debbie van Leuven
Debbie van Leuven
18:09 27 Jul 22
Ik voel me zoveel krachtiger! Ik durf meer besluiten voor mezelf te nemen, ik geef duidelijker aan waar ik behoefte aan heb en merk dat ik minder pieker over de keuzes die ik maak. Ik heb meer zelfcompassie gekregen en meer compassie voor andere vrouwen.Dit programma is voor alle vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf en naar de balans tussen carrière, vrouw, partner en moeder zijn. Ik geef het een absolute 9!
Anita van der Meer
Anita van der Meer
13:22 14 Jul 22
Ik begon aan het Leading with Impact programma met een doel.. en die heb ik gehaald. Maar ook nog zoveel meer! Vriendschappen, een veilige plek, het heeft mij privé net zoveel gebracht als zakelijk. Meedoen aan het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen-waarde ben gaan inzien. Ik voel me niet langer bezwaard om te zijn wie ik ben. Wat ik wil en voel mag er nu ook zijn. Ik ben niet langer bang wat anderen van mij denken.
Aman van Herwaarden
Aman van Herwaarden
13:02 06 Mar 22
Ik ben echt niet normaal blij dat ik bij jou de coaching heb gevolgd Christine! Ik voel me geweldig en zit heel goed in mijn vel. Precies wat ik zo graag wilde! Ik ben dan ook heel trots op waar ik nu sta: een nieuwe baan, meer naar mijn gevoel luisteren en meer voor mijzelf kiezen.Je was er écht voor me en nam de tijd om mij te coachen; ik heb mij altijd gehoord en gezien gevoeld. Dank dat je mij weer dichter heb gebracht naar mijn eigen ik!
Femke van der Willigen
Femke van der Willigen
11:08 25 Feb 22
Het coachtraject was precies wat ik nodig had; naast mijn drukke baan en een druk gezin meer rust en ruimte voor mezelf creeren. Door het traject heb ik concrete handvatten en tools geleerd voor een fijne mindset. Een waardevolle ervaring is leren mediteren, meer aandacht voor het lichaam en minder in het hoofd, dat geeft rust. Als je net als ik meer balans zoekt, dan is dit traject absoluut een aanrader!
Anke
Anke
07:30 14 Feb 22
Mijn doel was vooral om assertiever te worden in situaties op werk, bijvoorbeeld door mijn mening te geven, vragen te stellen in grotere groepen en mijn grenzen duidelijk aan te geven.De gesprekken waren erg verhelderend en hebben me een heel stuk op weg geholpen; ik durf me al veel vaker uit te spreken en voor mezelf op te komen.Ik weet nu dat ik door de spanning heen moet om hierin te blijven groeien en ben hier heel bewust mee aan de slag.Na die paar gesprekken heb ik al veel tools om hiermee verder te gaan!
Nadine Mooren
Nadine Mooren
20:46 06 Dec 21
Het helpt dat Christine zelf uit het bedrijfsleven komt en weet waar je als werkende moeder tegenaan loopt. Daardoor kwamen we snel tot de kern. Ze daagde me met out of the box vragen uit om stappen te zetten die me eerst veel te spannend leken, maar me uiteindelijk zoveel gebracht hebben!
Cher Otterspeer-Wiegman
Cher Otterspeer-Wiegman
11:11 01 Jul 21
Geeft goede en vooral praktische tips en ziet heel snel waar het probleem zit, hoe dit komt en hoe te voorkomen en komt tot de kern. Ik heb er veel aan gehad en gebruik dagelijks de handige tips en trics!
Jora
Jora
20:57 14 Jun 21
Vanaf het begin sprak de realistische, praktische en duidelijke aanpak van Christine me direct aan. Door de openheid en positiviteit van Christine kon ik alles bespreekbaar maken en haar voorbeelden en praktische opdrachten hielpen me om gemotiveerd aan de slag te gaan en te blijven. Ze heeft me regelmatig uitgedaagd om een stap verder te denken waardoor ik tot diepere inzichten ben gekomen.Naast dat ik een aantal praktische dingen heb veranderd, realiseer ik me door het traject vooral dat ik uit mijn kracht ben gestapt en waar die kracht dan precies zit. Ik ben me nu bewust van wat me tegenhoudt en waar ik zelf invloed op heb, waardoor ik inmiddels weer bij ben met mijn werk, vooruit kijk i.p.v. achteruit en weer proactief dingen oppak. Ook heb ik een hele hoop inzichten gekregen en tools die ik kan inzetten.Voor alle vrouwen (en mannen) die voelen dat ze meer uit zichzelf kunnen halen: ga aan de slag met Christine! Dit traject heeft me zo ontzettend veel gebracht; de directe en oprechte manier van coachen, de verdiepende vragen, alle voorbeelden, tips & tricks, Christine’s eindeloze positiviteit en steun hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben, meer kan ik me niet wensen!
Sterre Nijsten
Sterre Nijsten
12:29 31 May 21
Professioneel en fijn coaching traject achter de rug bij Christine. Binnen no-time weer op de rails na overspannenheid klachten. Van Christine krijg je de juiste handvaten en praktische tools om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
Marijke Bakker
Marijke Bakker
08:19 25 May 21
Al voor Covid ging het niet zo lekker op mijn werk. Ik wilde wat aan de situatie doen maar wist eerst niet waar te beginnen. Vanuit mijn werk had ik een coachgesprek met Christine. Toen ik begreep dat zij uitgebreide coach begeleiding deed, heb ik contact gezocht.Het traject dat Christine heeft opgezet (modules met verschillende opdrachten) heeft mij inzicht gegeven in waar ik voor sta en waar ik blij van word. Waar mijn kwaliteiten en talenten liggen om zo te komen tot een vernieuwde versie van mijzelf.Door beter te weten wat ik echt wil kan ik op mijn werk beter aangeven wat ik wel en niet kan en wil doen. Het traject heeft mij echt het plezier in mijn werk teruggeven waardoor ik op een gezonde en prettige manier mijn werk kan blijven doen.
Mijn Huidcoach Linda Langeberg
Mijn Huidcoach Linda Langeberg
16:03 25 Oct 20
Ik ga altijd bij Christine weg met een gevoel van verlichting.De gesprekken zijn altijd heel verhelderend.Vanaf het eerste moment had ik al een klik met Christine. Christine is een hartelijke, lieve, maar ook zeer krachtige vrouw, die je de ruimte geeft om je verhaal te doen. Ik voel me altijd gehoord en begrepen.Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Ik sta positiever in het leven en geniet nu ook van de kleine dingen. Bedankt lieve Christine!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Reeds gewerkt in opdracht van o.a.:

“Ik heb nu helder wat bij mij past én vertrouwen in de toekomst!”


Ik ben gecertificeerd coach door het succesvol afronden van een NOBCO gecertificeerde opleiding. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO. Daarnaast heb ik jarenlange (gespreks-) ervaring door mijn HR Management & Consultancy achtergrond in het bedrijfsleven.


Aangesloten bij Dutch Leaders, specialist in Leiderschapsontwikkeling.

 

Aangesloten bij- en geverifieerd door Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland. Coachfinder is een inititief van Psychologie Magazine, hét blad op het gebied van persoonlijke groei.