Klanten vertellen

Voor vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om boven zichzelf uit te stijgen: bij Christine ben je aan het juiste adres!

Ik starte dit traject bij Christine omdat ik niet het leven leefde dat ik zou willen. Ik wilde bewuste keuzes maken, dichter bij mezelf komen en afscheid nemen van dat sluimerende, onrustige gevoel dat ik ”naast mijn wortels leef”. Ik dacht veel maar kwam niet in actie. Daarmee deed ik mezelf constant “geweld” aan: ik maakte steeds maar weer de meest logische en verstandige keuzes en ging daarmee voorbij aan wat ik voel. Door het traject heb ik de belangrijkste keuze gemaakt die ik te maken had: ik heb mijn baan opgezegd. Daardoor mag ik een nieuwe weg inslaan en kan ik echt opnieuw kiezen! Ik heb de gesprekken ervaren als intensief, oprecht, bevrijdend en verhelderend. Christine nodigde me steeds uit om het achterste van mijn tong te laten zien, waardoor we echt tot de essentie zijn gekomen en het heel waardevol voor me was.

Toen ik met dit traject begon worstelde ik met grenzen aangeven en mezelf voorop zetten, zowel privé als zakelijk. Daarnaast was ik op zoek naar een doel in mijn werk, ik wilde meer gezien worden in de organisatie en duidelijk communiceren waar ik voor sta.

Christine wist elke keer precies de knelpunten te vinden en me daar op uit te dagen. Ze heeft me gemotiveerd, uit mijn comfortzone gehaald en me geleerd om op mijn intuïtie te vertrouwen. Dat heeft me een enorme positieve boost gegeven. Ik start mijn dagen nu bewuster, ik stel mezelf meer voorop en ik communiceer directer en duidelijker. Ook heb ik meer energie, ik zit lekkerder in mijn vel en ik ben vrolijker. Voor elke vrouw die worstelt met de balans tussen werk en privé: dit traject is een absolute aanrader!

Ik zat in een burn-out toen ik bij Christine kwam. Heel veel verschillende emoties kwamen in deze periode naar boven, waarbij boosheid overheerste, met daaronder veel verdriet en gekwetstheid. Andere emoties vond ik op dat moment veel moeilijker te uiten, me openstellen trouwens ook. Nu, een half jaar later, sta ik veel meer open om mezelf te laten zien en kijk ik positiever tegen dingen aan, wat mij veel minder energie kost. Ik benader bepaalde gebeurtenissen positiever en zie ze in een ander perspectief.

Ook ging ik zelf continue mijn eigen grenzen over. Ik neem nu meer de ruimte om te zijn wie ik ben, pak de rust die ik nodig heb, ik ben weer creatief bezig én ik geef mijn eigen grenzen aan, zonder hier te star in te zijn. Ook kan ik dingen nu veel meer benaderen vanuit mijn gevoel in plaats van alleen vanuit mijn hoofd.

Omdat ik graag wilde werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik met Christine gaan samenwerken. Ik had vooral moeite met het aangeven van mijn grenzen en wilde dichter bij mezelf komen. De gesprekken waren heel leerzaam; Christine weet heel goed de juiste vragen te stellen, door te vragen en eerlijke feedback te geven. Door het traject geloof ik meer in mezelf en kan ik veel beter mijn grenzen aangeven. 

Dit traject gun ik iedere vrouw, businesswoman en moeder. Het is absoluut een 10 waard! 

Ik voelde me enorm verantwoordelijk, was gejaagd en uit balans. Al na het eerste gesprek met Christine merkte ik een grote verandering. Door het traject ben ik me veel bewuster geworden van wat ik voel, wat ik nodig heb en heb ik de tools  gekregen om me goed te blijven voelen. Ik wil gewoon zijn wie ik ben en niet een masker opzetten of een theaterstuk opvoeren. Op dit moment voel ik me ook zo; in het traject heb ik heel goed kunnen oefenen met volledig mezelf zijn. Ik ben heel blij met waar ik nu sta! 

Ik ben echt niet normaal blij dat ik bij jou de coaching heb gevolgd Christine! Ik voel me geweldig en zit heel goed in mijn vel. Precies wat ik zo graag wilde! 

Ik ben dan ook heel trots op waar ik nu sta: een nieuwe baan, meer naar mijn gevoel luisteren en meer voor mijzelf kiezen. Je was er écht voor me en nam de tijd om mij te coachen; ik heb mij altijd gehoord en gezien gevoeld. Dank dat je mij weer dichter heb gebracht naar mijn eigen ik!

Ik voelde me enorm gejaagd. Alsof het leven aan me voorbij raaste en ik onbewust steeds hetzelfde riedeltje aan het afwerken was, zonder er echt bij stil te staan. Ik was onzeker, perfectionistisch en had een lage eigenwaarde.

Door dit traject ben ik me veel bewuster van mijn eigen gedachtes en patronen en kan ik mijn gevoelens veel meer toelaten. Ik zie nu waar ik het ongemak uit de weg ga door afleiding te zoeken, waarmee ik mezelf keer op keer voorbij loop. Ik ben milder naar mezelf geworden, ik kan beter ontspannen en meer genieten van wat er is. Ik moet niet meer zoveel en ik zorg beter voor mezelf. Ik ben super blij dat ik dit traject ben aangegaan, het was de investering meer dan waard!

De emmer liep over, het was te veel: gezin, werk, opleiding, sociale contacten… Ik had geen regie meer over mijn eigen leven en angst was mijn grootste raadgever. Mijn lichaam liep over van de stress. Een traject met psycholoog en psychosomatisch fysiotherapeut hadden geen blijvend resultaat. Ik kwam bij Christine en ondanks de gedachte (“Ik moet het toch alleen wel kunnen”, was het precies wat ik nodig had.

Het eerste coachgesprek was al een enorme eye opener! Ik voel me steeds krachtiger en kan veel beter met tegenslagen omgaan. Want waar ik vroeger alles goed wilde doen uit onzekerheid en angst wat anderen van mij zouden vinden, vind ik nu dat anderen best negatief over mij mogen denken. Met kleine stapjes merk ik al een heel groot verschil, dus ik heb zin in wat er nog komen gaat!

Het coachtraject was precies wat ik nodig had; naast mijn drukke baan en een druk gezin meer rust en ruimte voor mezelf creëren.

Door het traject heb ik concrete handvatten en tools geleerd voor een fijne mindset. Een waardevolle ervaring is leren mediteren, meer aandacht voor het lichaam en minder in het hoofd, dat geeft rust. Als je net als ik meer balans zoekt, dan is dit traject absoluut een aanrader!

“In een paar gesprekken heeft Christine me geholpen om meer zicht te krijgen op wie ik ben en wat ik wil. Ik voel me meer zelfverzekerd, ik ben trots op waar ik nu sta en kan eventuele negatieve gedachtes makkelijker omzetten. Christine, je hebt me uitgedaagd om zelf na te denken, me scherp gehouden, me geholpen om het overzicht te bewaren en sturing gegeven waar ik dat vroeg. Ik heb echt een belangrijke stap gezet! Ik beveel je dan ook van harte aan, in het bijzonder voor vrouwen in leidinggevende posities.”

“Ik zat in een burn-out en was niet meer in contact met mijn gevoel. Ook struggelde ik ontzettend met mijn verantwoordelijkheidsgevoel; ik mocht niet falen. Door het traject bij Christine heb ik meer rust en balans gevonden. Ik schiet niet meer direct in de actie en stel mezelf regelmatig de vraag: ‘Ben ik degene die dit moet oplossen?’ Ook heb ik de tools die ik nodig heb zodat de emmer niet nog een keer overloopt.

Christine, ik beveel je van harte aan als coach voor vrouwen die net als ik op de automatische piloot doorjagen; jij weet ze weer terug te brengen in balans en naar hun gevoel te luisteren. Dankjewel!”

Door de spiegel die Christine me voorhield, werd mijn eigen gedrag heel helder. Bijvoorbeeld het pleasen van anderen, wat mij in mijn werk enorm heeft belemmerd, veel meer dan ik dacht. Nu denk ik veel meer aan waar ik zelf behoefte aan heb. Dat bleek steeds de kernvraag te zijn die ik nodig had. Het lijkt zo simpel maar het toepassen was een stuk lastiger. Dit traject was echt een cadeau aan mezelf. Christine heeft me uitgedaagd en een spiegel voorgehouden, ook waar ik die eigenlijk niet wilde zien. Christine, jij kunt voor iedere vrouw van betekenis zijn. Je zorgt voor veiligheid en waardering en probeert altijd het beste uit iemand te halen. Dat gun ik iedereen!

Reviews op Google

Roxanne van Rijn
Roxanne van Rijn
13:51 07 Jun 23
Christine heeft mij enorm geholpen verder te komen in mijn werk en privé. Als je iemand wil die ECHT doorvraagt naar de kern van het probleem en dat met je oplost, zoek zeker contact met haar!
britt enthoven
britt enthoven
19:06 27 Mar 23
Ik begon aan het programma met de wens om meer rust en zekerheid te voelen,te weten wat ik wil in mijn carrière en daarvoor te gaan. Door het programma ben ik me meer gaan uitspreken over wat ik vind, sta ik steviger en ben ik zelfverzekerder over wat ik wel niet wil.Ik raad dit programma aan voor vrouwen die twijfelen aan zichzelf, niet preciesweten wat ze willen of hoe ze daar moeten komen, of het gevoel hebben dat zeniet helemaal zichzelf (kunnen) zijn. Door dit traject te volgen met een groep vrouwen vond ik verbinding, de uitnodiging om echt meer in mijn vrouwelijke kracht te gaan staan, een gevoel van samen sterk staan. Christine, heel erg veel dank voor je hulp, advies, betrokkenheid en open blik. Dat heeft me echt verder gebracht.
Kim Poldner
Kim Poldner
05:47 27 Mar 23
Samen met Christine ben ik zes maanden op pad gegaan om te exploreren wat mijn volgende carrière stap gaat zijn. Haar kritische en liefdevolle spiegel heeft me geholpen dichter bij mezelf te komen. Ik maak nu keuzes vanuit vertrouwen ipv angst, gebaseerd op afstemming tussen buik, hart, hoofd. Veel dank Christine!
Marieke H.
Marieke H.
12:56 21 Mar 23
Doortastend, relativerend, warm, nuchter en praktisch. Dat is hoe ik Christine heb ervaren. Door iedere sessie uit te lopen met praktische tips (lees: huiswerk ;-) werd het heel toepasbaar en heb ik het gevoel het maximale eruit gehaald te hebben. Waardevolle coaching voor zowel privé als werkgerelateerde vraagstukken.
Merve Ozay
Merve Ozay
15:20 20 Dec 22
Christine is een geweldige coach die je het perspectief geeft dat je nodig hebt. Ik heb altijd genoten van onze gesprekken en hoe diep we soms gingen met open communicatie. Ik raad zeker iedereen aan, want van tijd tot tijd hebben we allemaal een nieuwe kijk op ons leven en wat empowerment nodig.
Nanke van Luxemburg
Nanke van Luxemburg
15:24 22 Oct 22
Christine is een fantastische coach! Ik heb zoveel van haar mogen leren in een persoonlijk traject en daarna in het Leading with Impact programma. Christine heeft me ontzettend veel gebracht en ik heb een hele waslijst aan concrete resultaten. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat ik mezelf veel meer ben gaan accepteren en meer zelfliefde en vertrouwen voel. Het programma is echt een cadeau voor jezelf!
Debbie van Leuven
Debbie van Leuven
18:09 27 Jul 22
Ik voel me zoveel krachtiger! Ik durf meer besluiten voor mezelf te nemen, ik geef duidelijker aan waar ik behoefte aan heb en merk dat ik minder pieker over de keuzes die ik maak. Ik heb meer zelfcompassie gekregen en meer compassie voor andere vrouwen.Dit programma is voor alle vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf en naar de balans tussen carrière, vrouw, partner en moeder zijn. Ik geef het een absolute 9!
Anita van der Meer
Anita van der Meer
13:22 14 Jul 22
Ik begon aan het Leading with Impact programma met een doel.. en die heb ik gehaald. Maar ook nog zoveel meer! Vriendschappen, een veilige plek, het heeft mij privé net zoveel gebracht als zakelijk. Meedoen aan het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen-waarde ben gaan inzien. Ik voel me niet langer bezwaard om te zijn wie ik ben. Wat ik wil en voel mag er nu ook zijn. Ik ben niet langer bang wat anderen van mij denken.
Aman van Herwaarden
Aman van Herwaarden
13:02 06 Mar 22
Ik ben echt niet normaal blij dat ik bij jou de coaching heb gevolgd Christine! Ik voel me geweldig en zit heel goed in mijn vel. Precies wat ik zo graag wilde! Ik ben dan ook heel trots op waar ik nu sta: een nieuwe baan, meer naar mijn gevoel luisteren en meer voor mijzelf kiezen.Je was er écht voor me en nam de tijd om mij te coachen; ik heb mij altijd gehoord en gezien gevoeld. Dank dat je mij weer dichter heb gebracht naar mijn eigen ik!
Femke van der Willigen
Femke van der Willigen
11:08 25 Feb 22
Het coachtraject was precies wat ik nodig had; naast mijn drukke baan en een druk gezin meer rust en ruimte voor mezelf creeren. Door het traject heb ik concrete handvatten en tools geleerd voor een fijne mindset. Een waardevolle ervaring is leren mediteren, meer aandacht voor het lichaam en minder in het hoofd, dat geeft rust. Als je net als ik meer balans zoekt, dan is dit traject absoluut een aanrader!
Anke
Anke
07:30 14 Feb 22
Mijn doel was vooral om assertiever te worden in situaties op werk, bijvoorbeeld door mijn mening te geven, vragen te stellen in grotere groepen en mijn grenzen duidelijk aan te geven.De gesprekken waren erg verhelderend en hebben me een heel stuk op weg geholpen; ik durf me al veel vaker uit te spreken en voor mezelf op te komen.Ik weet nu dat ik door de spanning heen moet om hierin te blijven groeien en ben hier heel bewust mee aan de slag.Na die paar gesprekken heb ik al veel tools om hiermee verder te gaan!
Nadine Mooren
Nadine Mooren
20:46 06 Dec 21
Het helpt dat Christine zelf uit het bedrijfsleven komt en weet waar je als werkende moeder tegenaan loopt. Daardoor kwamen we snel tot de kern. Ze daagde me met out of the box vragen uit om stappen te zetten die me eerst veel te spannend leken, maar me uiteindelijk zoveel gebracht hebben!
Cher Otterspeer-Wiegman
Cher Otterspeer-Wiegman
11:11 01 Jul 21
Geeft goede en vooral praktische tips en ziet heel snel waar het probleem zit, hoe dit komt en hoe te voorkomen en komt tot de kern. Ik heb er veel aan gehad en gebruik dagelijks de handige tips en trics!
Jora
Jora
20:57 14 Jun 21
Vanaf het begin sprak de realistische, praktische en duidelijke aanpak van Christine me direct aan. Door de openheid en positiviteit van Christine kon ik alles bespreekbaar maken en haar voorbeelden en praktische opdrachten hielpen me om gemotiveerd aan de slag te gaan en te blijven. Ze heeft me regelmatig uitgedaagd om een stap verder te denken waardoor ik tot diepere inzichten ben gekomen.Naast dat ik een aantal praktische dingen heb veranderd, realiseer ik me door het traject vooral dat ik uit mijn kracht ben gestapt en waar die kracht dan precies zit. Ik ben me nu bewust van wat me tegenhoudt en waar ik zelf invloed op heb, waardoor ik inmiddels weer bij ben met mijn werk, vooruit kijk i.p.v. achteruit en weer proactief dingen oppak. Ook heb ik een hele hoop inzichten gekregen en tools die ik kan inzetten.Voor alle vrouwen (en mannen) die voelen dat ze meer uit zichzelf kunnen halen: ga aan de slag met Christine! Dit traject heeft me zo ontzettend veel gebracht; de directe en oprechte manier van coachen, de verdiepende vragen, alle voorbeelden, tips & tricks, Christine’s eindeloze positiviteit en steun hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben, meer kan ik me niet wensen!
Sterre Nijsten
Sterre Nijsten
12:29 31 May 21
Professioneel en fijn coaching traject achter de rug bij Christine. Binnen no-time weer op de rails na overspannenheid klachten. Van Christine krijg je de juiste handvaten en praktische tools om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
Marijke Bakker
Marijke Bakker
08:19 25 May 21
Al voor Covid ging het niet zo lekker op mijn werk. Ik wilde wat aan de situatie doen maar wist eerst niet waar te beginnen. Vanuit mijn werk had ik een coachgesprek met Christine. Toen ik begreep dat zij uitgebreide coach begeleiding deed, heb ik contact gezocht.Het traject dat Christine heeft opgezet (modules met verschillende opdrachten) heeft mij inzicht gegeven in waar ik voor sta en waar ik blij van word. Waar mijn kwaliteiten en talenten liggen om zo te komen tot een vernieuwde versie van mijzelf.Door beter te weten wat ik echt wil kan ik op mijn werk beter aangeven wat ik wel en niet kan en wil doen. Het traject heeft mij echt het plezier in mijn werk teruggeven waardoor ik op een gezonde en prettige manier mijn werk kan blijven doen.
Mijn Huidcoach Linda Langeberg
Mijn Huidcoach Linda Langeberg
16:03 25 Oct 20
Ik ga altijd bij Christine weg met een gevoel van verlichting.De gesprekken zijn altijd heel verhelderend.Vanaf het eerste moment had ik al een klik met Christine. Christine is een hartelijke, lieve, maar ook zeer krachtige vrouw, die je de ruimte geeft om je verhaal te doen. Ik voel me altijd gehoord en begrepen.Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Ik sta positiever in het leven en geniet nu ook van de kleine dingen. Bedankt lieve Christine!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader