Ja, ik ontvang graag tips hoe ik bewuster kan leven!

Alles wat je nodig hebt zit al in je

Ik geloof oprecht dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Maar soms heb je iemand nodig die jou de juiste vragen stelt om de antwoorden in jezelf ook daadwerkelijk naar boven te halen. Om helder te krijgen waar het voor jou in essentie over gaat.

Wil jij:

Meer balans in je leven en minder stress ervaren?
Positiever en krachtiger in het leven staan?
Weer de regie hebben over je leven in plaats van geleefd te worden?
Zelfverzekerder zijn?
Erachter komen wat je werkelijk wilt en de moed hebben om daarvoor te gaan?

Wat je verlangen ook is, als coach help ik je graag de antwoorden te vinden die jij nodig hebt. Om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, om weer in beweging te komen in de richting die bij jou past. Om keuzes te maken die nodig zijn om dingen écht anders te gaan doen in je leven. Om jouw leven ten volle te gaan leven en volledig jezelf te zijn. De beste versie van jezelf als het aan mij ligt. Aan het stuur zitten van je eigen leven, keuzes maken die voor jou belangrijk zijn. Benieuwd welke keuzes ik maakte om dingen anders te doen? Je leest het hier.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, maken we in de coachgesprekken verbinding met jouw innerlijk weten, je intuïtie, jouw kompas. Het gaat er niet alleen om hoe je tegen een situatie aankijkt, maar ook, en misschien wel vooral, om wat zich op gevoelsniveau afspeelt. En dat slaan we vaak genoeg over, terwijl daar een schat aan informatie ligt! Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees hieronder verder.

In de gesprekken is er volledig tijd en aandacht voor jou, en voor de vraagstukken waar jij mee aan de slag wilt. Coaching is gericht op het hier en nu, én op datgene waar jij naartoe wilt. Jouw verlangen is het belangrijkste vertrekpunt. Nieuwsgierig hoe coaching jou kan helpen je verlangen te realiseren? Bekijk hier het aanbod of neem contact op voor een telefonische kennismaking.

Op social media kwam ik een tekst tegen van Christine waar ik mijzelf volledig in herkende. Het sprak mij meteen aan. En eigenlijk was ik ook op zoek naar iemand die mij verder kon helpen. Zodoende ben ik bij Christine gekomen.

Op het moment dat ik bij Christine begon met coaching vond ik het heel moeilijk om keuzes te maken, wist ik niet goed wie ik nou ècht was en wat ik nou eigenlijk wilde in mijn leven. Na het eerste coachgesprek voelde ik één ding heel sterk en dat was: vrijheid! Christine heeft mij echt door de coaching mijn eigen vrijheid teruggegeven.

Ze laat je op een andere manier kijken naar jezelf, situaties en personen, waar je zelf niet aan had gedacht of bij had stil gestaan. Ook geeft ze zelf voorbeelden en goede handvatten waar je echt verder mee kunt. Op momenten prikt ze door je heen waardoor je tot iets komt en dingen duidelijk voor je worden. Ze laat je ook vooral vooruit kijken, wat heel fijn is!

Voor mij heeft Christine nieuwe deuren geopend waar ik zelf niet achter was gekomen en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Floor

Via mijn werk werd mij een coachtraject aangeboden en kwam ik bij Christine terecht. Geen idee wat het precies betekende maar voor mijn gevoel zó nodig. Ik kende mezelf niet meer terug: geen energie, burn-out klachten, “vind ik mijn werk nog wel leuk?” Ik liep tegen zoveel dingen aan die mij incompleet maakten. Inmiddels, na het afronden van mijn traject kan ik zeggen dat ik mezelf weer teruggevonden heb! Ik heb weer energie, weet wat ik wil, ben positief, mijn gedachten zijn duidelijk.  Dank je Christine, ik heb dit gehele traject als zeer fijn ervaren, fijne huiselijke setting en een echte eye-opener.  Je doet het goed!

PriscillaSales & Marketing Professional

Ik kwam in contact met Christine toen ik even niet meer zo goed wist wat ik nou wel en niet leuk vond in mijn werk, het in mijn hoofd een kleine puinhoop was EN ik op zoek was naar een nieuwe baan. Niet de meest ultieme combinatie. Tijdens het coachtraject heb ik niet alleen fijne gesprekken met Christine gehad over wat ik belangrijk vind in mijn werk, maar ook privé. Samen hebben we een hoop dingen op een rijtje gezet, wat ervoor heeft gezorgd dat ik met een positief, relaxed en opgeruimd gevoel weer wegging. Belangrijkste: ik heb binnen een maand een nieuwe baan gevonden en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel!

Marlon
Ik liep al lange tijd met de gedachte om het roer (qua werk) helemaal om te gooien. Maar wist niet goed hoe ik dat aan kon pakken. Via via kwam ik bij Christine terecht.  Door haar kwam ik tot een heel ander inzicht. Door de vragen die ze mij stelde, dacht ik veel verder na. Ik had nooit gedacht dat iets met ‘schrijven’ bij mij zou passen. Ik ben inmiddels aan een opleiding begonnen. Ik ben Christine erg dankbaar voor de fijne gesprekken die ik met haar mocht hebben! Zelf had ik nu nog steeds besluiteloos op een kruispunt gestaan. 
Lisanne

Ik kwam bij Christine nadat ik van baan moest veranderen maar niet goed wist wat de volgende stap ging worden. Samen met Christine hebben we gekeken naar waar ik goed in ben, waar ik blij van word en welke (werk) omgeving bij mij past, door middel van gesprekken, een spel, en thuisopdrachten. Alle doelstellingen die we hadden gesteld zijn behaald, en onderweg kwamen we ook nog andere behoeften tegen, wat een nieuwe doelstelling met zich meebracht die ook behaald is. Al met al heb ik nu een duidelijk beeld van welke omgeving bij mij past en wat de volgende stappen zijn, en een stukje vertrouwen in de toekomst er bij gekregen. Ik ben zeer tevreden over het traject en over Christine als coach! Ik heb haar ervaren als menselijk, prettig, niet oordelend, wel scherp waar nodig, maar het meeste van alles heeft ze me verder geholpen en dat vind ik enorm waardevol.

Roos
Vrouw in bos

Werkwijze

In de coachgesprekken werken we zoveel mogelijk vanuit de voorbeelden die jij zelf inbrengt. Aan de hand van deze ervaringen onderzoeken we samen welke andere opvattingen, keuzes en gedragingen ervoor zorgen dat jij effectiever, krachtiger en plezieriger met situaties omgaat. Om deze ervaringen te onderzoeken gebruik ik verschillende methodes en technieken, die ik altijd in afstemming met jou toepas.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, vind ik het belangrijk dat je (weer) in contact komt met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. Dat je weer gaat vertrouwen op je innerlijke kompas, en van daaruit keuzes kunt en durft te maken. Van de coachee verwacht ik daarom openheid, een actieve houding, en zelfreflectie. Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelproces, en ik ondersteun je daarbij als gelijkwaardige partner.

Is coaching iets voor mij?
Coaching is voor iedereen. Of je nu tegen iets aan loopt in je werk, in je relatie, in vriendschappen, of bij jezelf. Of je nu twintig bent, of zestig. Het maakt niet uit in welke fase van je leven je bent. Het begint wel met een bepaald verlangen. Een verlangen dat er iets verandert in je leven, dat het anders zal zijn dan hoe het vandaag de dag is. In de coachgesprekken gaan we met dat verlangen aan de slag, en met datgene wat er tussen staat, waarom jouw verlangen nog geen werkelijkheid is. Een paar gesprekken geven vaak al heel veel inzicht, waardoor je weer verder kunt en stappen kunt zetten in de richting van jouw verlangen. Heb je wel het gevoel dat je iets wilt veranderen maar is je verlangen nog niet helder? Ook dan kan coaching veel voor je betekenen en gaan we aan de slag met jouw wens om je verlangen helder te krijgen.

Nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen? Bekijk hier het aanbod of neem contact op voor een telefonische kennismaking.

In mijn coaching werk ik conform de Ethische Gedragscode van de NOBCO/EMCC (de Nederlandse en Europese Orde van beroepscoaches).

 

Kom jij ook naar de Feminine Flow avond?

21 maart 2019 in Rotterdam

Heb jij ook het gevoel dat je altijd wel ergens tekort schiet? Terwijl je het juist op alle gebieden zo graag goed wil doen? Voel je je gestrest, opgejaagd en heb je (te) weinig energie de laatste tijd? Is de balans in je leven even helemaal zoek en weet je niet goed hoe je daar verandering in brengt? Of kun je gewoon wat extra ontspanning en me-time gebruiken? Dan is deze avond speciaal voor jou!

Lees hier meer.