Ben jij het waard?

Hoe makkelijk investeer jij in jezelf? Of je nou ondernemer bent of in loondienst, voor veel vrouwen is investeren in zichzelf wel een dingetje.

Vaak moet het eerst helemaal misgaan (in een burn-out terecht komen bijvoorbeeld) voordat je in actie komt. Maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Vooral even luisteren dus; kost je 5 minuten en levert je gegarandeerd iets op.

Ps. Wil je een start maken met het jezelf waard vinden? Gun jezelf dan een dag ME-time en kom naar de Inspiratiedag op 1 november!

(nog een paar dagen voor het Early Swan tarief)

Creëer een succes mindset – 3 concrete strategieën 

We hebben allemaal een bepaalde mindset. Maar er is 1 mindset die enorm helpend is om succesvol te worden, wat succes dan ook betekent voor jou.

In deze podcast vertel ik welke 2 type mindsets er zijn, hoe je die bij jezelf kunt herkennen én ik deel 3 concrete strategieën hoe jij een succes mindset kunt creëren bij jezelf.

Want of je nou hoger op de corporate ladder wilt komen, ‘gewoon gelukkig’ wilt zijn of (financieel) onafhankelijk wilt zijn om te kunnen doen wat jij wilt, dít is de mindset die je nodig hebt!

Waar sta jij ZELF jouw succes, impact of geluk in de weg?

Of je nou ondernemer bent, manager of CEO, het Upper Limit problem raakt ons allemaal.

In deze podcast deel ik de 5 meest voorkomende manieren waarop jouw upper limit tot uiting komt én ik deel 3 belangrijk stappen hoe je jouw upper limit tackled.

Zodat je wél bereikt wat je zo graag wilt, of dat nou die specifieke baan is, de balans waar je zo naar snakt, de liefde van je leven of de impact die jij wilt maken.

Krachtig zijn in spannende situaties

Ken je dat? Zo’n moment dat je de aandacht hebt (op het podium, in een sollicitatiegesprek, op een netwerkborrel) en je wilt goed voor de dag komen maar ineens sla je je dicht of je gaat enorm ratelen…

En achteraf denk je: hoe komt dat nou?

In deze podcast vertel ik je wat er gebeurt op zo’n moment én – nog belangrijker – hoe je dat kunt voorkomen. Zodat je krachtig blijft, ook in spannende situaties.