Je bent er nou wel een keertje klaar mee. F*ck die zelftwijfel!

Het staat jezelf én je carrière in de weg.

Download dan NU mijn gratis eBook F*ck die zelftwijfel en maak jezelf krachtig zichtbaar met 3 gouden tips voor ambitieuze vrouwelijke managers.

Inclusief praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt!

MELD JE AAN EN ONTVANG DIRECT HET E-BOOK

Ik hou net zo min van spam als jij en je gegevens behandel ik uiteraard vertrouwelijk (zie Privacybeleid).

Je dacht ‘als ik straks manager ben dan heb ik er vast minder last van’. Niet wetende dat het bij elke stap omhoog op de carrière ladder, de zelftwijfel stiekem alleen maar toeneemt.

Regelmatig spreek ik vrouwelijke managers die zeggen dat er ‘nu alleen maar meer naar ze gekeken wordt’, de druk dus alleen maar toeneemt en ze er vaak juist nóg minder makkelijk met collega’s of vriendinnen over kunnen praten. Het gaat dus niet vanzelf voorbij en nog een tandje erbij zetten en harder gaan rennen om die gevoelens te compenseren werkt ook niet meer, zoveel was je waarschijnlijk al duidelijk. Herkenbaar?

Dan heb ik iets voor je. Want als je nu eens afrekent met die zelftwijfel? Als je je nu eens krachtig zichtbaar zou gaan maken en je ook eens wat krachtiger zou gaan voelen? Wat zou dat voor je betekenen? Voor de voldoening die je ervaart in je werk? Het plezier? De energie die je aan het einde van de werkdag overhoudt voor je gezin? En niet onbelangrijk, voor de impact die je hebt op je team, op de organisatie, en misschien zelfs nog een tikkie verder dan dat?

JA DAT WIL IK OOK, DOE MIJ DAT E-BOOK!

Ik hou net zo min van spam als jij en je gegevens behandel ik uiteraard vertrouwelijk (zie Privacybeleid).

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

In dit gesprek kijken we samen wat jouw verlangen is of waar je tegenaan loopt en wat jou gaat helpen. Ook krijg je één van mijn beste tips die super waardevol voor je gaat zijn en waar je direct mee aan de slag kunt.

Spreek ik je binnenkort?