We zijn van start met de summer edition van het Leading with Impact programma

Het zijn stuk voor stuk krachtige vrouwen. De een verlangt naar meer verbinding met zichzelf, de ander wil meer zelfvertrouwen, en nog een ander wil vooral meer leiderschap en regie. En belangrijker nog: ze hebben er zin in en ze gaan ervoor!

Gister is de summer edition van het Leading with Impact programma van start gegaan. En wat heb ik er weer zin in om deze vrouwen te begeleiden in hun persoonlijke leiderschapsreis!

Vandaag was de afsluiting van de vorige ronde van Leading with Impact en WOW, wat een ontzettend mooie reis hebben we met elkaar doorgemaakt. Als groep en iedere vrouw in haar eigen reis. Ik ben zo trots en dankbaar wat vrouwen uit het programma meenemen, waar ze nu staan en wat het hen heeft gebracht.

Om een paar dingen te noemen (en ik realiseer me dat het zonder het persoonlijke verhaal heel abstract klinkt maar om je een idee te geven):
– ik voel nu veel meer mijn eigen waarde; mensen zeiden altijd wel dat ik heel goed ben in mijn werk en veel potentie heb maar ik voelde het zelf niet. Nu voel ik het ook en kan ik veel krachtiger mijn eigen keuzes maken.
– ik heb mezelf in de afgelopen maanden weer teruggevonden en ben nu meer in verbinding met mezelf dan ooit
– zelfzorg was eerst vooral iets wat ik wel snapte met mijn hoofd maar nu voel ik ook pas wat het voor me doet en welke keuzes ik daarin heb te maken. Ik ben echt liever voor mezelf geworden en daarmee voor mijn omgeving.
– ik heb mijn eigen authentieke leiderschapsstijl ontdekt. Waar ik eerst zoveel mogelijk wilde verstoppen waar ik dingen anders deed dan mensen om me heen, heb ik mijn unieke kwaliteiten nu veel meer omarmd en dat is juist waarmee ik het verschil maak!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben enorm trots en dankbaar dat deze vrouwen de reis zijn aangegaan en dat ik ze hierin mocht begeleiden. Het is echt een feestje!!

Voel jij ook dat je toe bent aan (zelf)leiderschap, je eigen authentieke leiderschapsstijl ontdekken of meer je vrouwelijke kant in te brengen in je werk? Download dan mijn gratis eBook met 7 keys voor authentiek leiderschap: //lnkd.in/eZTEkJKz

Christine is Female Empowerment & Mindset Coach. Ze helpt vrouwen die worstelen met stress-gerelateerde klachten (zoals veel piekeren, slecht slapen, kort lontje hebben, zich gejaagd voelen) naar meer energie, regie en zelfvertrouwen. Zodat ze weer gaan genieten van hun leven en weer de leuke moeder, partner en vriendin kunnen zijn die ze zo graag willen zijn. Met haar bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in HR weet ze razendsnel tot de kern te komen en weet ze zelf hoe het is om de balans te vinden tussen werk en privé. Christine is NOBCO gecertificeerd coach, aangesloten bij diverse coach- en vitaliteits-platformen en werkt voor zowel particulieren als bedrijven, in een-op-een trajecten en met haar programma Leading with Impact