We zijn van start met de summer edition van het Leading with Impact programma!

Het zijn stuk voor stuk krachtige vrouwen. De een verlangt naar meer verbinding met zichzelf, de ander wil meer zelfvertrouwen, en nog een ander wil vooral meer leiderschap en regie. En belangrijker nog: ze hebben er zin in en ze gaan ervoor!

Gister is de summer edition van het Leading with Impact programma van start gegaan. En wat heb ik er weer zin in om deze vrouwen te begeleiden in hun persoonlijke leiderschapsreis!

Vandaag was de afsluiting van de vorige ronde van Leading with Impact en WOW, wat een ontzettend mooie reis hebben we met elkaar doorgemaakt. Als groep en iedere vrouw in haar eigen reis. Ik ben zo trots en dankbaar wat vrouwen uit het programma meenemen, waar ze nu staan en wat het hen heeft gebracht.

Om een paar dingen te noemen (en ik realiseer me dat het zonder het persoonlijke verhaal heel abstract klinkt maar om je een idee te geven):

Ik voel nu veel meer mijn eigen waarde; mensen zeiden altijd wel dat ik heel goed ben in mijn werk en veel potentie heb maar ik voelde het zelf niet. Nu voel ik het ook en kan ik veel krachtiger mijn eigen keuzes maken.”

“In de afgelopen maanden heb ik mezelf weer teruggevonden en ben nu meer in verbinding met mezelf dan ooit.”

“Zelfzorg was eerst vooral iets wat ik wel snapte met mijn hoofd maar nu voel ik ook pas wat het voor me doet en welke keuzes ik daarin heb te maken. Ik ben echt liever voor mezelf geworden en daarmee voor mijn omgeving.”

“Ik heb mijn eigen authentieke leiderschapsstijl ontdekt. Waar ik eerst zoveel mogelijk wilde verstoppen waar ik dingen anders deed dan mensen om me heen, heb ik mijn unieke kwaliteiten nu veel meer omarmd en dat is juist waarmee ik het verschil maak!”

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben enorm trots en dankbaar dat deze vrouwen de reis zijn aangegaan en dat ik ze hierin mocht begeleiden.

Het is echt een feestje!!

Voel jij ook dat je toe bent aan (zelf)leiderschap, je eigen authentieke leiderschapsstijl ontdekken of meer je vrouwelijke kant in te brengen in je werk? Download dan mijn gratis eBook met 7 keys voor authentiek leiderschap.

Christine is leiderschapscoach voor vrouwen. Met haar Leading with Impact programma en in 1:1 coachtrajecten begeleidt ze vrouwelijke managers en leiders om vanuit authentiek leiderschap impact te maken en zich krachtig te voelen.