EERST BESLUITEN, DAN ORGANISEREN

Als je 1 advies van me wil aannemen, laat het dan deze zijn. Want deze is zo ongelooflijk krachtig en empowering!! Het lijkt misschien heel logisch maar vraag jezelf maar eens eerlijk af hoe vaak je dit daadwerkelijk zo doet. Veel mensen zeggen (als je ze vraagt ergens mee naartoe te gaan bijvoorbeeld) ‘Ik ga even kijken of het lukt’. En 9 van de 10 keer lukt het dan dus niet. 😥 Herkenbaar?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Hoe kan dat nou? Vraag je je misschien af. Het is eigenlijk heel simpel. Als je eerst gaat proberen iets te organiseren om vervolgens je besluit daarvan af te laten hangen, dan maak je jezelf afhankelijk van de omstandigheden (kan ik oppas krijgen, heb ik tegen die tijd nog wel zin in, heb ik er geld voor, etc).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Probeer dan dit eens.

Eerst besluiten: wil ik dit? En als het antwoord JA is, ga er dan ook voor! Dan zet je alles op alles om het geregeld te krijgen. Werkt als een malle. 💯

Maar let op: het vraagt ook verantwoordelijkheid. Want als je dus geen zin hebt, dan heb je daar ook gewoon eerlijk over te zijn. Of als je geen zin hebt om het te regelen, dan is je besluit dus ook nee. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Dit heb ik met mijn event op 8 maart ook op die manier gedaan. Eerst besloten: JA dit wil ik! En vervolgens ben ik gaan organiseren. Want als ik het had omgedraaid (eerst maar eens kijken hoeveel vrouwen zich aanmelden, ik kom een dag daarvoor terug van wintersport dus misschien niet zo handig, etc etc) .. je voelt het al, dat was ‘m niet geworden.. 😳

Hoe is dit bij jou? Besluit jij eerst en ga je het dan regelen of laat je je besluiten vaak afhangen of je het geregeld krijgt?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tijdens het Female Empowerment Event op 8 maart jl. ging het hier ook over en deelde ik nog veel meer super waardevolle tips waardoor je je krachtiger voelt en meer regie krijgt over je leven. En je weet het nu: eerst besluiten, dan pas organiseren… Dus wil je een volgend event erbij zijn, meld je dan nu meteen aan voor Tips & Inspiratie (onderaan de Homepagina), dan blijf je sowieso op de hoogte. 👊 Simpeler kan ik het niet maken voor je. 😉

Xx Christine