****Wat MIJN REIS DOOR ISRAËL en mijn FEMININE FLOW EVENT van volgende week met elkaar te maken hebben****

Vannacht ben ik teruggekomen uit Israël waar ik met mijn ouders, broer, (schoon) zussen, vriend en zwagers een prachtige reis maakte.

Een bijzonder land met een enorm rijke en interessante geschiedenis. Een land en regio waar veel volken hebben gestreden om de macht en dat eigenlijk nog steeds doen. Ik besef me tijdens de reis weer eens wat een voorrecht het is om in Europa en in Nederland te wonen.

Even dacht ik ook: WAAR MAKEN WIJ ONS IN NL NOU EIGENLIJK ZO DRUK OM?Constant in angst moeten leven of als volk niet erkend worden, dát is pas erg!

En tegelijkertijd werkt het zo niet.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die het minder goed of zwaarder hebben dan jij. Toch geloof ik dat het altijd maar relativeren van je eigen zorgen en problemen, ze juist NOG ERGER  maken. Want daarmee erken je ze feitelijk niet. En wat doen kinderen als we ze negeren tijdens een woede uitbarsting bijvoorbeeld?

Precies, NÓG HARDER SCHREEUWEN OM AANDACHT.

Begrijp me niet verkeerd, relativeren is goed om zo nu en dan te doen. En tegelijkertijd helpt dat voor de lange termijn niet. Bijvoorbeeld als je ONVREDE ervaart met hoe je leven nu gaat. Misschien vind je zelfs dat je niet zou mogen klagen omdat je het lang niet slecht hebt. Maar ondertussen GENIET je ook niet voluit van het leven dat je wél hebt, toch?

De meeste vrouwen met wie ik werk hebben voor de buitenwereld een goed leven, hebben het vaak zelfs heel goed voor elkaar. En toch knaagt er iets. Ze willen bijvoorbeeld meer grip op hun leven, meer genieten en minder stress ervaren. Of ze willen een leukere moeder, partner of vriendin zijn, maar weten niet goed hoe.

En weet je, relativeren gaat je hier ECHT NIET bij helpen. Jezelf vergelijken met anderen trouwens ook niet.

Wat dan wel? AANDACHT. Juíst stilstaan bij de zorgen die je hebt, de stress die je ervaart, de onvrede die er diep van binnen is.

En dat is precies wat het FEMININE FLOW EVENT je brengt. Stilstaan bij wat er is, wat jouw aandacht vraagt. Naar binnen keren en luisteren. Helder krijgen wat je wil, wat nou eigenlijk écht belangrijk voor je is. Én genieten van het hier en nu, samen met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen.

Je leert o.a. ook:
– mijn nummer 1 tool om dicht bij jezelf te blijven, zelfs in spannende situaties

– waarom vrouwen zich zoveel vaker onzeker voelen dan mannen (en wat je eraan doet)

– de 3 cruciale ingrediënten voor een leuker leven zonder stress

Ik heb nog TWEE LAATSTE plekjes beschikbaar, ben jij erbij?

Klik HIER om je aan te melden.

WANNEER? Woensdag 26 juni van 19:00 – 22:00 uur in Rotterdam.

MELD JE HIER AAN VOOR DE FEMININE FLOW INSPIRATIE AVOND.

En Israël? Dat was een onvergetelijke ervaring en een prachtige reis door de geschiedenis!

Xx Christine