Women legs out of car window

Stel je eens voor:

Je maakt een lange trip, met de auto, helemaal alleen. Je hebt best wel trek, je bent een beetje chagrijnig maar zo ongeduldig om op je bestemming aan te komen dat je onderweg niet stopt om wat te eten. Je blijft jezelf pushen en je negeert je ongemak zodat je meer kilometers in kortere tijd kunt maken. (A)

Stel je dan dit eens voor:

Je maakt een lange trip, met de auto, met een paar vriendinnen. Ieder van jullie heeft een tas met heerlijke snacks meegenomen en er worden net zelfgebakken brownies doorgegeven. Beyoncé knalt uit de radio en jullie zingen luidkeels mee. Je hebt een lange playlist op Spotify voorbereid en een stapel van je favoriete tijdschriften voor onderweg meegenomen. Je hebt een bestemming maar jullie stoppen onderweg bij alle interessante bezienswaardigheden, mooie stadjes en leuke winkeltjes. (B)

Welke reis heeft jouw voorkeur? A of B?

B?

Goede keus!

Waarom?

B komt eerder aan.

Waarom?

Omdat A ongeveer al 100 kilometer geleden begon te negeren hoe ze zich voelde, waardoor ze ook het rode lampje van de motor niet zag en de auto oververhit raakt, zit ze nu aan de kant van de weg, vloekend en tierend, te wachten tot de ANWB haar komt helpen.

Herkenbaar?

Misschien ga je met je gezin op vakantie binnenkort en ben je dan ook vooral bezig om op je bestemming te komen, zodat de vakantie en het plezier eindelijk kan beginnen. En, zeg eens eerlijk, werkt dat voor je?

Hoe zou het zijn als de weg er naartoe al het begin van de vakantie is?

En vaak zit dit patroon ook in ons hele leven verweven. Eérst hard werken, dan pas plezier maken. We moeten het natuurlijk wel verdienen, toch? Maar wees eens heel eerlijk naar jezelf, hoeveel plezier heb je eigenlijk in je leven?

Er zijn feitelijk 2 keuzes: een leven mét plezier en een leven zonder plezier.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗶𝗲𝘀 𝗷𝗶𝗷?

Wil je een leven gaan leven dat gevuld is met plezier maar weet je niet hoe? Zitten je overtuigingen je in de weg? Of voel je je schuldig als je plezier hebt, omdat je nog zoveel MOET? Plan dan een gratis INZICHT call waarin we samen ontdekken waar jouw grootste belemmering zit en geef ik je sowieso 1 super waardevolle tip waar je direct mee verder kunt.