Ploeter jij ook ‘achter de schermen’​ om alle ballen in de lucht te houden?

Je werkt inmiddels al 2 maanden thuis en je probeert alle ballen zo goed en zo kwaad als het kan in de lucht te houden. Je doet je werk, je helpt de kinderen met hun schoolwerk en je houdt contact met vriendinnen en familie. Oh ja, het huishouden doe je ook nog. Je raakt steeds vermoeider, je vraagt je af hoe lang je dit nog volhoudt, maar naar buiten toe gaat het allemaal prima.

Herkenbaar?

  • Doe jij ook zo je best om het op alle gebieden goed te doen en er voor iedereen te zijn, maar schiet je voor je gevoel vaak tekort?
  • Heb je als moeder van kleine kinderen en een drukke baan maar weinig momenten voor jezelf?
  • Voel je je gejaagd, gestrest, vermoeid en prikkelbaar?
  • Sta je voor je gevoel niet meer aan het roer van je eigen leven?
  • Denk je: dit hoort er gewoon bij, het is nou eenmaal een drukke fase, tijd voor mezelf komt later wel? Ik moet nu gewoon even doorbijten?

Of hoop je stiekem dat het ook anders kan maar weet je niet hoe?

Stel je eens voor hoe het voor je zou zijn als je:

  • Meer rust in je hoofd hebt, zodat je niet meer dagelijks 2 uur aan het piekeren bent en de dingen gaat doen die jij écht belangrijk vindt?
  • Meer in balans bent zodat je, in plaats van aan het einde van de dag uitgeput tegen je kinderen te schreeuwen, de moeder voor ze bent die je altijd al had willen zijn, die er met volledige aandacht en liefde voor ze is en bewust van ze geniet, juist nu ze nog zo klein zijn?
  • Meer energie hebt, waardoor je in plaats van 1x in de 3 maanden seks op de automatische piloot, weer de intimiteit hebt met je partner zoals aan het begin van jullie relatie?
  • Meer zelfvertrouwen hebt, zodat je niet meer continu je eigen grenzen overschrijdt, jezelf wegcijfert en uitput maar juist liefdevol en krachtig je eigen grenzen aangeeft en bewaakt?
  • Aan het stuur zit van je eigen leven en zónder schuldgevoel tijd voor jezelf neemt omdat je weet dat je daardoor juist een leukere moeder en partner bent?

Te mooi om waar te zijn? Niet voor de vrouwen met wie ik werk:

“Ik zat in een burn-out toen ik bij Christine kwam en ik ging continu mijn eigen grenzen over. Nu, een half jaar later, sta ik open om mezelf te laten zien, kijk ik positief tegen dingen aan en heb ik veel meer energie. Ik neem de ruimte om te zijn wie ik ben, pak de rust die ik nodig heb, ik ben weer creatief bezig én ik geef mijn eigen grenzen aan. Ook kan ik dingen nu veel meer benaderen vanuit mijn gevoel in plaats van alleen vanuit mijn hoofd.” ~ Sandra

Ik help vrouwen om weer in balans te komen, meer energie te krijgen, meer regie over hun eigen leven en meer zelfvertrouwen. Wil jij dit ook?

Deze maand heb ik ruimte voor 3 gratis sessies van 45 minuten (telefonisch of via Zoom) waarin we samen kijken waar je precies tegenaan loopt, wat je precies nodig hebt en hoe/of ik je daarbij kan helpen. Ook geef ik je meteen een aantal praktische tips die je direct kunt toepassen.

Wil jij in aanmerking komen voor 1 van deze sessies? Stuur me dan een privé bericht of reageer hieronder met JA!, dan neem ik contact met je op.

Ken je iemand anders die hiervoor in aanmerking zou willen komen? Stuur haar dan de link van deze blog.

Christine is Stress & Mindset Expert en Coach. Ze helpt vrouwen die worstelen met stress-gerelateerde klachten (zoals veel piekeren, slecht slapen, kort lontje hebben, zich gejaagd voelen) naar meer energie, regie en zelfvertrouwen. Zodat ze weer gaan genieten van hun leven en weer de leuke moeder, partner en vriendin kunnen zijn die ze zo graag willen zijn. Met haar bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in HR weet ze razendsnel tot de kern te komen en weet ze zelf hoe het is om de balans te vinden tussen werk en privé. Christine is NOBCO gecertificeerd coach, aangesloten bij diverse coach- en vitaliteits-platformen en werkt voor zowel particulieren als bedrijven.