Webinar Authentiek Vrouwelijk Leiderschap

3 keys voor het ontdekken van de authentieke

leider in jou

Zie jij jezelf als leider?

Of zou jij jezelf meer als leider willen zien, maar zit vooral het beeld van hoe je als leider zou moeten zijn of hoe je je zou moeten gedragen in de weg?

Veel vrouwen hebben het verlangen om een inspirerende leider te zijn. Maar ze raken uit balans omdat ze vooral heel hard aan het werk zijn en uit het oog verliezen waar ze écht impact willen maken. En misschien herken je dat. Of je doet zo je best om aan het typische beeld van een leider te voldoen, dat je de verbinding met jezelf volledig bent kwijtgeraakt. Om op een goed moment te denken: “Misschien is het ook gewoon niks voor mij”. 

Lieve vrouw, het is tijd. Tijd voor authentiek (vrouwelijk) leiderschap. Het is tijd om je eigen rolmodel te worden. Ben jij er klaar voor?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief hieronder, zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe data voor dit webinar. 

Je leert onder andere:

  • Waarom het is tijd is voor een andere definitie van leiderschap
  • Hoe je de authentieke leider in jezelf ontdekt
  • Hoe je in verbinding met jezelf blijft

Stel je eens voor dat jij die stralende, inspirerende leider bent die je wilt zijn? Dat je doet waar je goed in bent, de impact maakt die jij wilt én dicht bij jezelf blijft?

Het is mogelijk, ook voor jou.

Doe je mee? 

Als eerste op de hoogte zijn?


Schrijf je hieronder in.

Ik hou net zo min van spam als jij en je gegevens behandel ik uiteraard vertrouwelijk (zie Privacybeleid).

Op 1 april 2022 start de nieuwe ronde Leading with Impact

Wil je meer weten over vrouwelijk leiderschap of jouw vrouwelijk leiderschap versterken? Op 1 april trappen we weer af met een nieuwe ronde Leading with Impact. Lees er op deze pagina meer over

Contact:

06-44704738

info@christinevanandel.nl

Adres:

Simon Vestdijksingel 5

2652KR Berkel en Rodenrijs

Aangesloten bij:

Volg mij: