Ja, ik ontvang graag tips hoe ik bewuster kan leven!

Alles wat je nodig hebt zit al in je

Ik geloof oprecht dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Maar soms heb je iemand nodig die jou de juiste vragen stelt om de antwoorden in jezelf ook daadwerkelijk naar boven te halen. Om helder te krijgen waar het voor jou in essentie over gaat.

Wil jij:

Meer balans in je leven en minder stress ervaren?
Positiever en krachtiger in het leven staan?
Weer de regie hebben over je leven in plaats van geleefd te worden?
Zelfverzekerder zijn?
Erachter komen wat je werkelijk wilt en de moed hebben om daarvoor te gaan?

Wat je verlangen ook is, als coach help ik je graag de antwoorden te vinden die jij nodig hebt. Om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, om weer in beweging te komen in de richting die bij jou past. Om keuzes te maken die nodig zijn om dingen écht anders te gaan doen in je leven. Om jouw leven ten volle te gaan leven en volledig jezelf te zijn. De beste versie van jezelf als het aan mij ligt. Aan het stuur zitten van je eigen leven, keuzes maken die voor jou belangrijk zijn. Benieuwd welke keuzes ik maakte om dingen anders te doen? Je leest het hier.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, maken we in de coachgesprekken verbinding met jouw innerlijk weten, je intuïtie, jouw kompas. Het gaat er niet alleen om hoe je tegen een situatie aankijkt, maar ook, en misschien wel vooral, om wat zich op gevoelsniveau afspeelt. En dat slaan we vaak genoeg over, terwijl daar een schat aan informatie ligt! Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees hier verder.

In de gesprekken is er volledig tijd en aandacht voor jou, en voor de vraagstukken waar jij mee aan de slag wilt. Coaching is gericht op het hier en nu, én op datgene waar jij naartoe wilt. Jouw verlangen is het belangrijkste vertrekpunt. Nieuwsgierig hoe coaching jou kan helpen je verlangen te realiseren? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Aanbod coaching

Januari aanbieding!

Wil je ervaren wat coaching voor jou kan betekenen?

Maak dan gebruik van de speciale januari aanbieding: 3 coachgesprekken voor € 247,- !

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem hier contact met me op.

-PERSOONLIJK COACHTRAJECT-

7 coachgesprekken van 1 – 1,5 uur

Heb je een wens of verlangen om dingen anders te gaan doen in je leven? Loop je steeds maar weer tegen hetzelfde aan en wil je daar verandering in brengen? Een coachtraject helpt je hierbij. In een traject van 7 gesprekken gaan we aan de slag met jouw vraag, wens of verlangen. We gaan op ontdekkingsreis. We onderzoeken wat jou op dit moment nog in de weg staat en waarom. En je gaat stappen zetten in het realiseren van jouw verlangen, in de richting die jij op wilt.

7 gesprekken nu voor € 747,- (particulier)

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

– ONTWIKKELBOOST –

Heb je een concrete coachvraag waar je nu echt mee verder wilt en stappen in wilt maken? Dan is de ontwikkelboost iets voor jou. We werken een hele dag samen aan jouw vraag of verlangen, zodat je na die dag zelf verder kunt en echt een grote sprong voorwaarts hebt gemaakt: een boost in je ontwikkeling! De dag is volledig verzorgd, inclusief een heerlijke lunch. We brengen de dag door op een inspirerende en rustgevende plek, weg uit je standaard omgeving. Vandaag gaat helemaal over jou.

Eenmalige investering van € 547,- (particulier)

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

– NATUURCOACHGESPREK –

1 gesprek van 2 – 2,5 uur

Al wandelend in een prachtige omgeving, praten we over wat jou bezighoudt. Waar je mee worstelt, of juist waar je zo naar verlangt. We maken gebruik van de natuur om inzichten te krijgen, een volgende stap helder te maken, of om dingen in een ander perspectief te zien.

Eenmalige investering van € 197,- (particulier)

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

– WORKSHOP –

“NAAR 100% ENERGIE IN 7 SIMPELE STAPPEN”

Deze workshop is specifiek voor bedrijven en wordt ingezet om medewerkers te inspireren en hen zelf de tools te geven om meer energie en werkgeluk voor zichzelf te creëren. Het is een interactieve workshop van ongeveer 2 uur en wordt op lokatie gegeven. Benieuwd wanneer dit bij jouw organisatie kan plaatsvinden? Neem dan contact op voor meer informatie!

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Referenties – wat zeggen klanten?

Via mijn werk werd mij een coachtraject aangeboden en kwam ik bij Christine terecht. Geen idee wat het precies betekende maar voor mijn gevoel zó nodig. Ik kende mezelf niet meer terug: geen energie, burn-out klachten, “vind ik mijn werk nog wel leuk?” Ik liep tegen zoveel dingen aan die mij incompleet maakten. Inmiddels, na het afronden van mijn traject kan ik zeggen dat ik mezelf weer teruggevonden heb! Ik heb weer energie, weet wat ik wil, ben positief, mijn gedachten zijn duidelijk.  Dank je Christine, ik heb dit gehele traject als zeer fijn ervaren, fijne huiselijke setting en een echte eye-opener.  Je doet het goed!

PriscillaSales & Marketing Professional

Ik kwam in contact met Christine toen ik even niet meer zo goed wist wat ik nou wel en niet leuk vond in mijn werk, het in mijn hoofd een kleine puinhoop was EN ik op zoek was naar een nieuwe baan. Niet de meest ultieme combinatie. Tijdens het coachtraject heb ik niet alleen fijne gesprekken met Christine gehad over wat ik belangrijk vind in mijn werk, maar ook privé. Samen hebben we een hoop dingen op een rijtje gezet, wat ervoor heeft gezorgd dat ik met een positief, relaxed en opgeruimd gevoel weer wegging. Belangrijkste: ik heb binnen een maand een nieuwe baan gevonden en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel!

Marlon
Ik liep al lange tijd met de gedachte om het roer (qua werk) helemaal om te gooien. Maar wist niet goed hoe ik dat aan kon pakken. Via via kwam ik bij Christine terecht.  Door haar kwam ik tot een heel ander inzicht. Door de vragen die ze mij stelde, dacht ik veel verder na. Ik had nooit gedacht dat iets met ‘schrijven’ bij mij zou passen. Ik ben inmiddels aan een opleiding begonnen. Ik ben Christine erg dankbaar voor de fijne gesprekken die ik met haar mocht hebben! Zelf had ik nu nog steeds besluiteloos op een kruispunt gestaan. 
Lisanne

Ik kwam bij Christine nadat ik van baan moest veranderen maar niet goed wist wat de volgende stap ging worden. Samen met Christine hebben we gekeken naar waar ik goed in ben, waar ik blij van word en welke (werk) omgeving bij mij past, door middel van gesprekken, een spel, en thuisopdrachten. Alle doelstellingen die we hadden gesteld zijn behaald, en onderweg kwamen we ook nog andere behoeften tegen, wat een nieuwe doelstelling met zich meebracht die ook behaald is. Al met al heb ik nu een duidelijk beeld van welke omgeving bij mij past en wat de volgende stappen zijn, en een stukje vertrouwen in de toekomst er bij gekregen. Ik ben zeer tevreden over het traject en over Christine als coach! Ik heb haar ervaren als menselijk, prettig, niet oordelend, wel scherp waar nodig, maar het meeste van alles heeft ze me verder geholpen en dat vind ik enorm waardevol.

Roos

 

Wil jij ervaren wat coaching voor jou kan betekenen?

 

Maak dan gebruik van de januari aanbieding: 3 gesprekken voor € 247,-.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met me op!