WAAROM COACHING?

VERANDERINGEN
AANBRENGEN

Ontdek jouw grootste verlangen en wat je daarvoor hebt te veranderen in je leven, je werk, je relatie

BALANS VINDEN

Adem, ontspan en wees tevreden met jezelf en je leven

GELUKKIG ZIJN

Ontdek jouw waarden en stem je leven daarop af door je eigen keuzes te maken

BESTE VERSIE
VAN JEZELF ZIJN

Overwin je belemmerende overtuigingen en word wie je wilt zijn

Alles wat je nodig hebt zit al in je!

Ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Maar soms heb je iemand nodig die jou de juiste vragen stelt om de antwoorden in jezelf ook daadwerkelijk naar boven te halen. Om helder te krijgen waar het voor jou in essentie over gaat.

Wil jij:

  • Meer balans in je leven en minder stress ervaren?
  • Positiever, krachtiger en zelfverzekerder zijn?
  • Weer de regie hebben over je eigen leven in plaats van geleefd te worden?
  • Meer rust in je hoofd en bewuster kiezen voor wat jij wilt?
  • Erachter komen wat je werkelijk wilt en de moed hebben om daarvoor te gaan?

Wat je verlangen ook is, als coach help ik je graag de antwoorden te vinden die jij nodig hebt. Om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, om weer in beweging te komen in de richting die bij jou past. Om keuzes te maken die nodig zijn om dingen écht anders te gaan doen in je leven. Om jouw leven ten volle te gaan leven en volledig jezelf te zijn. De beste en meest krachtige versie van jezelf zijn, als het aan mij ligt. Aan het stuur zitten van je eigen leven, keuzes maken die voor jou belangrijk zijn.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, maken we in de coachgesprekken verbinding met jouw innerlijk weten en intuïtie.

Het gaat er niet alleen om hoe je tegen een situatie aankijkt, maar ook, en misschien wel vooral, om wat zich op gevoelsniveau afspeelt. En dat slaan we vaak genoeg over, terwijl daar een schat aan informatie ligt! Benieuwd naar mijn werkwijze? Je leest het hieronder.

In de gesprekken is er volledig tijd en aandacht voor jou en voor de vraagstukken waar jij mee aan de slag wilt. Coaching is gericht op het hier en nu én op datgene waar jij naartoe wilt. Jouw verlangen is het belangrijkste vertrekpunt.

Nieuwsgierig hoe coaching jou kan helpen je verlangen te realiseren? Bekijk dan het aanbod of boek een gratis call.

“Zelf had ik nog besluiteloos op een kruispunt gestaan”

“Ik liep al lange tijd met de gedachte om het roer (qua werk) helemaal om te gooien. Maar wist niet goed hoe ik dat aan kon pakken. Tot ik bij Christine kwam. Door haar kwam ik tot een heel ander inzicht. Door de vragen die ze mij stelde, dacht ik veel dieper na, kwam ik tot nieuwe inzichten en ontstonden er nieuwe mogelijkheden. Ik ben inmiddels aan een opleiding begonnen. Ik ben Christine erg dankbaar voor de gesprekken die ik met haar mocht hebben! Zelf had ik nu nog steeds besluiteloos op een kruispunt gestaan.”

Werkwijze

In de coachgesprekken werken we zoveel mogelijk vanuit de voorbeelden die jij zelf inbrengt. Aan de hand van deze ervaringen onderzoeken we samen welke andere opvattingen, keuzes en gedragingen ervoor zorgen dat jij effectiever, krachtiger en plezieriger met situaties omgaat. Om deze ervaringen te onderzoeken gebruik ik verschillende methodes en technieken, die ik altijd in afstemming met jou toepas.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, vind ik het belangrijk dat je (weer) in contact komt met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. Dat je weer gaat vertrouwen op je innerlijke kompas en van daaruit keuzes kunt en durft te maken. Van jou verwacht ik daarom openheid, een actieve houding, en zelfreflectie. Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelproces en ik ondersteun je daarbij als gelijkwaardige partner.

“Ik neem nu veel meer de ruimte om te zijn wie ik ben.”

Ik zat in een burn-out toen ik bij Christine kwam. Heel veel verschillende emoties kwamen in deze periode naar boven, waarbij boosheid overheerste.  Daar lag natuurlijk verdriet en gekwetstheid onder. Andere emoties vond ik op dat moment veel moeilijker te uiten, me openstellen trouwens ook. Nu, een half jaar later, sta ik veel meer open om mezelf te laten zien en kijk ik positiever tegen dingen aan, wat mij veel minder energie kost. Ik benader bepaalde gebeurtenissen nu veel positiever en zie ze in een ander perspectief, wat overigens niet betekent dat ik alles goedkeur of goed praat. Daar zit een wezenlijk verschil in heb ik ontdekt, terwijl dit voor mij in het begin hetzelfde was aan het niet vasthouden van mijn eigen grenzen. Ook ging ik zelf continue mijn eigen grenzen over. Ik neem nu meer de ruimte om te zijn wie ik ben, pak de rust die ik nodig heb, ik ben weer creatief bezig én ik geef mijn eigen grenzen aan, zonder hier te star in te zijn. Ook kan ik dingen nu veel meer benaderen vanuit mijn gevoel in plaats van alleen vanuit mijn hoofd.”

Is coaching iets voor mij?

Coaching is voor iedereen. Of je nu tegen iets aan loopt in je werk, in je relatie, in vriendschappen, of bij jezelf. Of je nu twintig bent, of zestig. Het maakt niet uit in welke fase van je leven je bent. Het begint wel met een bepaald verlangen. Een verlangen dat er iets verandert in je leven, dat het anders zal zijn dan hoe het vandaag de dag is. In de coachgesprekken gaan we met dat verlangen aan de slag, en met datgene wat er tussen staat, waarom jouw verlangen nog geen werkelijkheid is. Een paar gesprekken geven vaak al heel veel inzicht, waardoor je weer verder kunt en stappen kunt zetten in de richting van jouw verlangen. Heb je wel het gevoel dat je iets wilt veranderen maar is je verlangen nog niet helder? Ook dan kan coaching veel voor je betekenen en gaan we aan de slag met jouw wens om je verlangen helder te krijgen.

Nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen? Bekijk HIER het aanbod of boek een gratis call.

Aangesloten bij:

.

.

.

.

.

Ja, ik ontvang graag tips & inspiratie!

Contact:

06-44704738

info@christinevanandel.nl

Adres:

Simon Vestdijksingel 5

2652KR Berkel en Rodenrijs

Aangesloten bij:

Volg mij: