Over Christine van Andel     

Stress & Mindset Expert | Coach voor vrouwen

Hi, ik ben Christine.

NOBCO gecertificeerd coach, stress & mindset expert, ondernemer, spreker, organisator, inspirator, moeder, partner, vriendin en nog zoveel meer. Anderen omschrijven mij ook wel als iemand die rust brengt, enthousiast is, positief, scherp, praktisch, analytisch, intuïtief en attent.

Ik ben aangesloten bij Coachfinder, het grootste coachingsplatorm van Nederland, de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en OnzeCoach, hét coachplatform voor bedrijven.

Mede door mijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager in het bedrijfsleven stel ik als coach de juiste vragen en kom ik razendsnel tot de kern. Daarbij luister ik niet alleen naar wat je zegt maar juist ook naar alles wat je niet zegt. Want zo vaak bijten we ons vast in een probleem wat uiteindelijk helemaal niet het probleem blijkt te zijn. En samen ontdekken we dat veel sneller dan wanneer je alleen blijft ploeteren.

Het is mijn missie om jou te helpen de beste versie van jezelf te zijn, de meest krachtige jij. Zodat je in balans bent, JOY ervaart, zelfverzekerd bent, helemaal tot je recht komt en je volle potentie benut, jouw eigen keuzes maakt, je authentieke zelf bent, gelukkig bent en jouw eigen leven leeft.

Toen ik een klein meisje was, schreef mijn vader in mijn poëzie album dat ik het zonnetje in huis was. Vrolijk, enthousiast, genietend van het leven. Tijdens mijn pubertijd ben ik deze vrolijkheid een beetje verloren en werd het leven voor mijn gevoel ineens heel serieus. Ik ging steeds meer vanuit mijn hoofd, vanuit mijn ratio leven. Ik studeerde Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht en begon mijn carrière met een Management Traineeship. Daarna heb ik jarenlang in diverse HR functies gewerkt in het bedrijfsleven. Ik was maatschappelijk gezien “succesvol” en toch knaagde er iets.

Was dit nou wat ik écht wilde?