Vrijdag 23 juni 2023 om 10:00 uur

Gratis online masterclass:

Krachtig en zelfverzekerd in je leiderschap

voor vrouwen mét ambitie

Schrijf je hier in voor de masterclass:

Herken je dit?

Eigenlijk heb je het best goed voor elkaar: je bent hoogopgeleid, je hebt een mooie functie, een leuk gezin en een druk sociaal leven. Je bent een doorzetter, je werkt hard en je bent niet voor niets gekomen waar je nu bent.

Anderen zien jou als een krachtige, zelfverzekerde, succesvolle en gedreven vrouw.

Maar jij VOELT je niet altijd zo.

Sterker nog, in meetings ben je vaak terughoudend om jouw ideeën naar voren te brengen, zeker als de mannen om je heen het hoogste woord hebben. Dan denk je al snel: “ach, laat ook maar”. Om vervolgens een mannelijke collega met hetzelfde idee de credits te zien krijgen voor zijn fantastische idee (en jij kunt jezelf wel voor je kop slaan).

Je vindt het lastig om je eigen prestaties en resultaten te claimen, laat staan om je successen onder de aandacht te brengen bij je leidinggevende. Je praat veel in termen als ‘wij’ en ‘het team’, want daar sta je toch voor? Tegelijkertijd heb je moeite om zijn of haar support en waardering te krijgen, die je wel zo graag van je manager zou krijgen en die je in jouw ogen ook verdient. 

Daardoor ga je nog meer aan jezelf twijfelen…

Om dit gevoel te compenseren ga je steeds harder werken maar ondertussen raak je eigenlijk alleen maar verder van jezelf verwijderd. Je werk kost je steeds meer energie en brengt je steeds minder voldoening. Waardoor je thuis ook niet meer de leukste bent. ‘Is dit het allemaal nog waard?’ vraag je je soms af.

Je zou je zo graag net zo krachtig en zelfverzekerd willen VOELEN als dat anderen jou zien. Je krachtig zichtbaar willen maken tussen die stropdassen.

Maar je raakt uit balans omdat je vooral heel hard aan het werk bent en steeds verder van jezelf verwijderd raakt.  Je wordt steeds terughoudender of gaat jezelf juist overschreeuwen, zeker in de mannenwereld waar je zit. En soms denk je zelfs: “Misschien is het ook gewoon niks voor mij”. 

Gelukkig kan het ook anders.

In de afgelopen jaren heb ik al meer dan honderd vrouwen begeleid om af te rekenen met die eeuwige zelftwijfel en zich weer krachtig en zelfverzekerd te voelen in hun leiderschap. 

Wil jij dat ook?

In deze masterclass neem ik je mee in de 3 meest gemaakte fouten die ik vooral vrouwen zo vaak zie maken en geef ik je 5 tips hoe jij je weer krachtig en zelfverzekerd kunt voelen in je leiderschap. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik hou van praktisch en interactief, dus je gaat er sowieso iets waardevols uithalen.

Ben jij er klaar voor?

Schrijf je dan hier in voor de masterclass van vrijdag 23 juni 10:00 uur:

Na inschrijving ontvang je ook mijn leiderschapstips. Weet dat ik net zo min van spam houd als jij en je gegevens behandel ik uiteraard vertrouwelijk (zie Privacybeleid).

Kun je niet op het aangegeven tijdstip? Meld je dan toch aan, je ontvangt na afloop tijdelijk de replay.

Voel je krachtig en zelfverzekerd

Schrijf je hier in voor de masterclass van vrijdag 23 juni om 10:00 uur:

In deze masterclass neem ik je mee in de 3 meest gemaakte fouten die veel vrouwen maken en geef ik je 5 concrete tips hoe jij je weer krachtig en zelfverzekerd kunt voelen in je leiderschap. Ben jij erbij?