Corporate Well-Being Workshop Van Stress naar Balans

Meer energie, balans en werkgeluk!

Stress is beroepsziekte nummer 1 op dit moment. 1 op de 6 medewerkers ervaart stress & burn-out klachten*. Ze voelen zich leeg aan het einde van een werkdag of zelfs ’s morgens al bij het vooruitzicht naar hun werk te moeten. En 1 op de 5 medewerkers werkt zelfs helemaal niet door stress of burn-out. In 2017 gaf maar liefst 20% van de werknemers werkstress als reden voor verzuim. En het aantal werknemers met stress & burn-out klachten stijgt nog altijd. Om het over de kosten nog maar niet te hebben: gemiddeld kost een burn-out  de werkgever zo’n € 60.000.

*Bron: Arbobalans 2018; CBS/TNO

Toch ben ik ervan overtuigd dat we voornamelijk stress krijgen van onszelf.

Ik geef workshops over hoe je van stress weer naar balans komt. Dit doe ik vanuit verschillende invalshoeken, zoals mindset, persoonlijk leiderschap, vitaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn altijd interactief en praktisch van aard en dragen bij aan het werkgeluk en effectiviteit van medewerkers.

Ook geef ik korte presentaties en lezingen, bijvoorbeeld bij ondernemersverenigingen en vrouwennetwerken.

Wat kun je verwachten?
  • Op maat gemaakt: elke workshop is naar wens en op maat gemaakt
  • Key-words: interactief, praktisch, voorbeelden uit de praktijk, kennis & fun
  • Ruime ervaring: door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring met presenteren, trainen en het werken met groepen. Ook heb ik veel bedrijven van binnen gezien, waardoor ik vaak al heel snel een goed beeld heb van wat er écht speelt en kan ik me goed inleven in medewerkers en managers.
Super boeiende en leerzame workshop met bruikbare tips en leuke voorbeelden. Christine is enthousiast, energiek, positief en inspireert met haar persoonlijke verhaal. Ik heb superveel geleerd en liep ook nog eens met een concreet stappenplan naar buiten! ~ Astrid
Het resultaat

Mijn workshops zijn vooral bedoeld voor bedrijven die belang hechten aan het verminderen of de preventie van werkstress en het vergroten van de vitaliteit van hun medewerkers.

Medewerkers leren hoe ze zélf meer balans, energie en werkgeluk kunnen creëren en worden geïnspireerd om in actie te komen. Daardoor zijn de volgende resultaten te verwachten:

  • Verhoogde focus, productiviteit en creativiteit.
  • Stimuleren van werkgeluk, energie en vitaliteit.
  • Voorkomen van stress, werkdruk en burn-out.
  • Verlagen van verzuim en daarmee ook verzuimkosten.
  • Verhoogde werknemerstevredenheid.

Verschillende organisaties gingen je voor en mét succes!

Investering
  • Vanaf 1500 euro voor een groep van maximaal 20 personen
  • Workshops duren gemiddeld 1,5 uur

Hebben jullie minder budget beschikbaar maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur me dan een bericht, dan kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.