Vrouw in bos

In de coachgesprekken werken we zoveel mogelijk vanuit de voorbeelden die jij zelf inbrengt. Aan de hand van deze ervaringen onderzoeken we samen welke andere opvattingen, keuzes en gedragingen ervoor zorgen dat jij effectiever, krachtiger en plezieriger met situaties omgaat. Om deze ervaringen te onderzoeken gebruik ik verschillende methodes en technieken, die ik altijd in afstemming met jou toepas.

Omdat ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in je zit, vind ik het belangrijk dat je (weer) in contact komt met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. Dat je weer gaat vertrouwen op je innerlijke kompas, en van daaruit keuzes kunt en durft te maken. Van de coachee verwacht ik daarom openheid, een actieve houding, en zelfreflectie. Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelproces, en ik ondersteun je daarbij als gelijkwaardige partner.

Is coaching iets voor mij?
Coaching is voor iedereen. Of je nu tegen iets aan loopt in je werk, in je relatie, in vriendschappen, of bij jezelf. Of je nu twintig bent, of zestig. Het maakt niet uit in welke fase van je leven je bent. Het begint wel met een bepaald verlangen. Een verlangen dat er iets verandert in je leven, dat het anders zal zijn dan hoe het vandaag de dag is. In de coachgesprekken gaan we met dat verlangen aan de slag, en met datgene wat er tussen staat, waarom jouw verlangen nog geen werkelijkheid is. Een paar gesprekken geven vaak al heel veel inzicht, waardoor je weer verder kunt en stappen kunt zetten in de richting van jouw verlangen. Heb je wel het gevoel dat je iets wilt veranderen maar is je verlangen nog niet helder? Ook dan kan coaching veel voor je betekenen en gaan we aan de slag met jouw wens om je verlangen helder te krijgen.

Nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

In mijn coaching werk ik conform de Ethische Gedragscode van de NOBCO/EMCC (de Nederlandse en Europese Orde van beroepscoaches).