COACHTRAJECTEN

Coachtraject BASIC

Dit coachtraject is voor vrouwen die een heel concrete vraag hebben en daar in relatief korte tijd iets aan willen doen. Je hebt bijvoorbeeld last van stress maar een burn-out is gelukkig nog niet in zicht. Of je wilt van baan veranderen maar weet niet in welke richting je moet zoeken. Je hebt vooral praktische tools nodig om mee aan de slag te gaan.

In dit traject werken we zo’n 3 à 4 maanden samen en bestaat uit 6 reguliere coachgesprekken. Daarnaast krijg je heel veel praktische oefeningen en tips.

Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Coachtraject PLUS

Heb je een wens of verlangen om dingen echt anders te gaan doen in je leven? Loop je steeds maar weer tegen hetzelfde aan en wil je daar verandering in brengen? Of heb je al langere tijd last van stress of een burn-out? Dan is dit coachtraject voor jou!

We gaan heel concreet aan de slag met jouw vraag, wens of verlangen. We gaan samen op ontdekkingsreis! We onderzoeken wat jou op dit moment in de weg staat en waarom. En je gaat stappen zetten in het realiseren van jouw verlangen, in de richting die jij op wilt.

Dit traject is het meest gekozen traject. We gaan ongeveer een half jaar met elkaar aan de slag en het traject bestaat uit een uitgebreide kennismaking en 7 reguliere coachgesprekken. Daarnaast ontvang je tips, tools en oefeningen en hebben we af en toe tussentijds contact als dat nodig/gewenst is.

Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Coachtraject SUPERIOR

Dit coachtraject is een intensief traject voor als je oude patronen voor altijd wilt doorbreken, wilt herstellen van je burn-out of grote veranderingen in je leven wilt aanbrengen. We werken langere tijd samen en ik ben er voor je op de weg die jij aflegt.

Het traject bestaat uit een Deep-dive sessie, een natuurcoachsessie en 8 reguliere coachgesprekken. Daarnaast ontvang je praktische tools, tips, oefeningen en meditaties én hebben we ook tussentijds contact als dat nodig is.

Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

1-DAAGSE VIP INTENSIVE

1-DAAGSE VIP INTENSIVE

Heb je een concrete coachvraag waar je nu echt mee verder wilt en stappen in wilt maken? Dan is de VIP Intensive iets voor jou. We werken een hele dag samen aan jouw vraag of verlangen, zodat je na die dag zelf verder kunt en echt een grote sprong voorwaarts hebt gemaakt: een boost in je ontwikkeling! De dag is volledig verzorgd, inclusief een heerlijke lunch. We brengen de dag door op een inspirerende en rustgevende plek, weg uit je standaard omgeving. Vandaag gaat helemaal over jou.

WIL JE WETEN OF DIT IETS VOOR JOU IS?

IN-COMPANY WORKSHOP

IN-COMPANY WORKSHOP

“Van Stress naar Balans”

Deze workshop is specifiek voor bedrijven die belang hechten aan het verminderen of de preventie van werkstress en het vergroten van de vitaliteit van hun medewerkers.

In de workshop leren medewerkers hoe ze zélf meer balans, energie en werkgeluk voor zichzelf kunnen creëren en worden ze geïnspireerd om in actie te komen. Het is een interactieve workshop die op locatie wordt gegeven.

Verschillende organisaties gingen je voor en mét succes!

WIL JE WETEN OF DIT IETS VOOR JOUW/JULLIE ORGANISATIE IS?