Coachtraject LIGHT

Dit coachtraject is voor mensen die een heel concrete vraag hebben en daar in relatief korte tijd iets aan willen doen. Je hebt bijvoorbeeld last van stress maar een burn-out is gelukkig nog niet in zicht. Je hebt vooral praktische tools nodig om hiermee aan de slag te gaan.

Het traject bestaat uit een uitgebreide kennismaking, 4 coachgesprekken en een natuurcoachingsessie in een mooie omgeving. Daarnaast krijg je praktische oefeningen en tips.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Coachtraject PLUS

Heb je een wens of verlangen om dingen echt anders te gaan doen in je leven? Loop je steeds maar weer tegen hetzelfde aan en wil je daar verandering in brengen? Of heb je al langere tijd last van stress of zit je in een burn-out? Dan is dit coachtraject voor jou! We gaan heel concreet aan de slag met jouw vraag, wens of verlangen. We gaan samen op ontdekkingsreis! We onderzoeken wat jou op dit moment in de weg staat en waarom. En je gaat stappen zetten in het realiseren van jouw verlangen, in de richting die jij op wilt.

Dit traject bestaat uit een uitgebreide kennismaking, een natuurcoachingsessie en 6 coachgesprekken.

Nu tijdelijk inclusief GRATIS boostcall!

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Coachtraject SUPERIOR

Dit coachtraject is een intensief traject voor als je oude patronen voor altijd wilt doorbreken, wilt herstellen van je burn-out of grote veranderingen in je leven wilt aanbrengen. We werken langere tijd samen en ik ben er voor je op de weg die jij aflegt.

Het traject bestaat uit een deep-dive coachingsessie, een natuurcoachingsessie en 8 reguliere coachgesprekken.

Daarnaast ontvang je praktische tools, tips, oefeningen en meditaties.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

COACHBOOST

Heb je een concrete coachvraag waar je nu echt mee verder wilt en stappen in wilt maken? Dan is de coachboost iets voor jou. We werken een hele dag samen aan jouw vraag of verlangen, zodat je na die dag zelf verder kunt en echt een grote sprong voorwaarts hebt gemaakt: een boost in je ontwikkeling! De dag is volledig verzorgd, inclusief een heerlijke lunch. We brengen de dag door op een inspirerende en rustgevende plek, weg uit je standaard omgeving. Vandaag gaat helemaal over jou.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE