“Als ik de gesprekken met jou niet had gehad, was ik niet geweest waar ik nu ben. Dan had ik nog op die rotonde gestaan en was ik nooit een weg ingeslagen.”

Lisanne
Coachtraject BASIC

Je hebt een heel concrete vraag en wilt daar in relatief korte tijd iets aan doen. Je wilt bijvoorbeeld van baan veranderen maar weet niet in welke richting je moet zoeken. Je hebt vooral praktische tools nodig om mee aan de slag te gaan. Of je bent geen coaching gewend en  je wilt eerst eens kijken wat het voor jou kan betekenen. Dan is dit traject perfect voor jou!

In dit traject werken we 3 maanden samen en krijg je 4 sessies van 90 minuten. Daarnaast krijg je heel veel praktische oefeningen en tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Wil je weten of dit traject het beste bij jou past?

Coachtraject PLUS

Je wilt graag coaching op verschillende gebieden van je leven. Of je hebt de wens of het verlangen om dingen echt anders te gaan doen. Je loopt steeds weer tegen hetzelfde aan en het is nu echt tijd voor verandering. Misschien heb je al langere tijd last van stress of worstel je met onzekerheid waar je nu eindelijk vanaf wilt. Dan is dit coachtraject perfect voor jou!

We gaan 6 maanden met elkaar aan de slag, hebben maandelijks een sessie van 90 minuten waarvan de eerste keer een uitgebreide Deep Dive van 2 uur. Daarnaast ontvang je 1x per maand WhatsApp SOS-support en doen we een wekelijkse celebrations. Ook ontvang je specifieke tips, tools en oefeningen om je ook tussendoor goed on-track te houden.

Wil je weten of dit traject het beste bij jou past?

Coachtraject SUPERIOR

Je weet wat je wilt en je wilt het liever vandaag dan gisteren. Je hebt al te lang geprobeerd om zelf dingen te veranderen maar het lukt gewoon niet. Nu is het moment aangebroken om écht in jezelf te investeren en de dingen te bereiken waar je zo naar verlangd. Je wilt intensief aan de slag, de versnelling aan en je kiest heel bewust voor de high-way naar transformatie.

We werken 9 maanden intensief met elkaar samen aan jouw “versie 2.0”. We starten met een Deep Dive sessie van 2 uur. Daarna hebben we 7x een maandelijkse sessie van 90 minuten en 1x een magische natuursessie van 2 uur. Ook zijn de wekelijkse celebrations onderdeel van dit traject. Daarnaast ontvang je heel praktische tools, tips, oefeningen en meditaties om je in de fast lane te houden.

Als BONUS krijg je unlimited WhatsApp support zodat je nooit meer onnodig in je eentje met een probleem hoeft te worstelen of ‘s nachts wakker hoeft te liggen. 

Wil je weten of dit traject het beste bij jou past?

“Altijd na onze sessie loop ik naar huis, haal ik diep adem en voel ik de energie en een heerlijke verlichting.”

Linda
1-DAAGSE VIP INTENSIVE

Heb je een concrete coachvraag waar je nu echt mee verder wilt en stappen in wilt maken? Dan is de VIP Intensive iets voor jou. We werken een hele dag samen aan jouw vraag of verlangen, zodat je na die dag zelf verder kunt en echt een grote sprong voorwaarts hebt gemaakt: een boost in je ontwikkeling! De dag is volledig verzorgd, inclusief een heerlijke lunch. We brengen de dag door op een inspirerende en rustgevende plek, weg uit je standaard omgeving. Vandaag gaat helemaal over jou.

WIL JE WETEN OF DIT IETS VOOR JOU IS?

Vrijheid

“Voordat ik met het coachtraject begon vond ik het heel moeilijk om keuzes te maken, wist ik niet goed wie ik nou écht was en wat ik nou eigenlijk wilde in mijn leven. Al na het eerste coachgesprek voelde ik één ding heel sterk: vrijheid! 

Je hebt me op een andere manier laten kijken naar mezelf, situaties en personen, waar ik zelf niet aan had gedacht of bij had stil gestaan. Ook gaf je voorbeelden en goede handvatten waar ik echt mee verder kan. Je prikte door me heen waardoor we tot de essentie kwamen en dingen duidelijk voor me werden. En je liet me ook vooral vooruit kijken, wat heel fijn is!

Door jou zijn er nieuwe deuren geopend waar ik zelf niet achter was gekomen en daar ben ik je heel dankbaar voor!”

Floor

Ja, ik ontvang graag tips & inspiratie!

Wil jij weer de regie over je eigen leven?

Verlang je naar meer energie, zelfvertrouwen en rust?  

Boek dan hier jouw GRATIS 30 min Coachcall.